S’estrena a Cubelles “La casa de Bernarda Alba”, aquest divendres 5 d'agost

5 d'agost de 2022


L'obra escrita originalment en tres actes per Federico García Lorca la va concloure l’any 1936, poc abans del seu assassinat. Es representarà, a les 22:30 h. a la sala sociocultural.

Avui s’estrena a Cubelles “La casa de Bernarda Alba”, a càrrec del Grup de Teatre Casal de Cultura.  Serà a les 22:30 h. a la sala sociocultural (gimnàs de l'escola Charlie Rivel). El tema central de l'obra de Lorca és la lluita entre la repressió i la llibertat, encarnades per les dues protagonistes principals: La Bernarda i l’Adela, una de les seves filles què a causa de l’ambient d'opressió que viu a casa acaba suïcidant-se, i que, curiosament, en aquest cas, no apareix a l’obra.  Angie Raspall, presidenta de l’entitat ens explica el motius.

 

 

La casa de Bernarda Alba, escrita originalment, en tres actes per Federico García Lorca, la va concloure l’any 1936, poc abans del seu assassinat. Però no es va estrenar fins al 1945 a Buenos Aires.

 

 

Pel que fa al repartiment està compost per 7 actrius amateurs del municipi, encapçalades per la metgessa i col·laboradora de Ràdio Cubelles, Teresa Joval. Angie Raspall ha explicat quin són la resta.

 

 

La casa de Bernarda Alba es representarà aquest divendres 5 d'agost  i es repetirà diumenge 7.  Els dos dies a les 22:30h., a la Sala socio cultural, davant l'aparcament del Mercat. El preu de l'entrada són 10€


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles