Les entrades que faltaven per activar de la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses estaran disponibles a partir d'aquest divendres 23 de juliol

22 de juliol de 2021


S'han esgotat els tiquets per 'La Marabunta' de la companyia Guillem Albà & La Marabunta i per al concert tribut a Queen 'Play The Game'. La resta de tiquets es poden adquirir des del portal entrapolis.com

A partir d'aquest divendres 23 de juliol estaran disponibles a entrapolis.com la reserva d’entrades per assistir a la resta d’actes que faltaven per activar de la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles. Des de la regidoria de Cultura s'informa que "des del PROCICAT es demana que tothom que participi en els actes culturals de la vila estigui degudament inscrit". També s'informa que encara hi ha entrades disponibles per als espectacles Veus que no veus de la Cia. Pepa Plana (30 de juliol) i per al Catalunya: Terra de Cants. (1 d’agost). En canvi, s'han esgotat les entrades per assistir als espectacles La Marabunta de la companyia Guillem Albà & La Marabunta i per al concert tribut a Queen Play The Game.  

 

Totes les activitats, que s'organitzen des de la Regidoria de Cultura, seran amb control d’accés, aforament limitat i caldrà portar mascareta. S’haurà de fer la reserva a través del portal www.entrapolis.com. La gestió d’entrades, des d'aquest sistema de fàcil accès, permet que no hi hagi cues a l’hora d’entrar als espectacles. Des de la regidoria de Cultura s'ha llençat el següent missatge: "La cultura és segura, però hem de prendre totes les mesures corresponents: distància, mascareta, mans netes i sobretot seny!".

 

Des de la regidoria de Cultura s'anirà informant dels canvis o modificacions que hi puguin haver en els diferents actes anunciats, segons les mesures dictades pel PROCICAT a causa de la pandèmia per la COVID-19.  

 

ESCOLTA A LA CARTA LES ENTREVISTES A LES VUIT COMPANYIES QUE ACTURAN A LA 9a MOSTRA DE PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES (clica sobre l'enllaç):

 

GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA 9a MOSTRA PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

L'ATRACCIÓ (CIA INTRÈPIDA) 9A MOSTRA PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

VEUS QUE NO VEUS (CIA PEPA PLANA) 9A MOSTRA PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

LA BELLA TOUR_CIA LA BELLA TOUR-9A MOSTRA PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

APICIRC- CIA PESSIC CIRC-9A MOSTRA PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

CIRC VERMUT_JORDI MAS_9A MOSTRA DE PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

MARCEL GROS_CIA TEATRE MÒBIL_9A _MOSTRA DE PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

KOSELIG_CIA CAP I CUA_9A MOSTRA DE PALLASSOS I PALLASSES DE CUBELLES

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles