Xerrada "Diversitat sexual i de gènere" , aquest dimecres 10 de maig

8 de maig de 2023


La sessió informativa tindrà lloc al nou Espai Jove, a partir de les 18:00 h., dins la programació del 6è Cicle de Xerrades

L'Espai Jove, inaugurat el divendres 24 de març al carrer de Josep Mestres, proporciona durant els pròxims mesos una programació diversa de xerrades informatives. Des del passat 1 de març fins al 7 de juny té lloc el 6è Cicle de Xerrades gratuïtes per a famílies d'adolescents i joves. La programació inclou prop d'una quinzena de temes diversos sobre aspectes que pateixen els joves en l'actualitat. 

 

Aquest dimecres 10 de maig, a les 18:00 h., a l’Espai Jove (ubicat al carrer Josep Mestres 29), té lloc la xerrada sobre diversitat sexual i de gènere que anirà a càrrec de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD). 

 

En una entrevista a Ràdio Cubelles, Aldana Menéndez, responsable de Programes de Salut Sexual i VIH de l'Associació Benestar i Desenvolupament de Barcelona i del programa Sexus, ha donat a conèixer més detalls sobre la xerrada d'aquest dimecres 10 de maig.

 

Durant la conversa mantinguda a l'emissora municipal, des de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) han explicat quins són els beneficis per als adolecents i als que animen a participar de la xerrada.

 

Menendez explica de què tracta el programa 'Sexus'.

 

Per a prendre part de la xerrada no és necessari fer cap inscripció prèvia. Per a informació addicional sobre la cita us podeu adreçar a www.cubelles.cat 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles