Comença la matriculació a les escoles d'infantil, primària i secundària

14 de juny de 2021


Les famílies poden presentar les sol·licituds per matricular els seus fills/es a partir d'aquest dilluns 14 i fins al 18 de juny en educació Infantil, Primària i primer curs d'educació secundària obligatòria

Aquest dilluns 14 de juny comença la matriculació en les escoles d'infantil, primària i secundària. Les famílies poden començar a presentar les sol·licituds per matricular els seus fills a partir d'aquest dilluns fins al 18 de juny en educació Infantil, Primària i primer curs d’educació secundària obligatòria. Mentre que per segon, tercer i quart curs d’educació secundària obligatòria la matrícula tindrà lloc del 28 de juny al 2 de juliol, ambdós inclosos.

 

El període de matriculació per a la llar d’infants municipal dels alumnes preinscrits amb plaça assignada serà del 16 al 22 de juny. En batxillerat, les sol·licituds es podran presentar de l’l'11 al 17 de juliol. Mentre que en els cicles de formació professional de grau mitjà del 12 al 16 de juliol. Pel que fa als de grau superior, tindrà lloc del 19 al 23 de juliol.

 

La conselleria d'Educació facilita a la seva web els documents per sol·licitar la matriculació, a més d'informar sobre els passos a seguir en aquest procés, així com criteris de puntuació i els llocs on es pot presentar la documentació. A la web de la conselleria (gencat.net/educacio) es poden consultar els mapes amb els col·legis catalans.

 

Sobre com es presenta la finalització del curs i l'inici del període de matriculació per al proper curs escolar n'hem parlat amb una de les tres escoles de Cubelles. Glòria Carretero, directora del Josep Andreu Charlie Rivel fa balanç del tancament d'aquest curs escolar marcat novament per la COVID-19.

 

Entrevista a Glòria Carretero, directora de l'escola Charlie Rivel

 

Del procés de matriculació i de com es tanca el curs també n'hem amb la directora de l'institut Cubelles, Sònia Ruiz

 

Entrevista a Sònia Ruíz, directora de l'institut Cubelles

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles