Manuel Martínez reelegit com a cap de llista de Ciutadans per a les eleccions municipals del 2023

6 d'abril de 2023


Aquesta serà la segona vegada que Martínez opta a l'alcaldia de Cubelles i ho fa convençut que el seu partit pot fer progressar el municipi

A falta de menys de dos mesos per a les eleccions municipals del 2023, Ciutadans ha presentat oficialment a Manuel Martínez com a cap de llista a Cubelles. La seva candidatura es va presentar el divendres 31 de març en el marc de la plaça del Castell, i acompanyat dels seus simpatitzants i de l’actual regidora, Ana Maria Torralbo. Després d'un període de reflexió ha decidit encapçalar de nou les llistes del partit taronja com a candidat a l'alcaldia. Aquesta serà la segona vegada que Martínez opta a l’alcaldia de Cubelles i ho fa gràcies al recolzament rebut i convençut que el seu partit pot fer progressar el municipi.

Martínez també ha parlat de les dificultats que diu s'ha trobat des de l’oposició davant les més de 50 propostes de moció llançades pel seu partit en benefici del municipi, però que no han prosperat per la majoria absoluta del govern actual. 

Per al portaveu de Ciutadans el que es veu és una Cubelles envellida quan el municipi diu no és petit, sinó que es disposa d'uns 16.400 habitants. En aquest sentit, considera que cal invertir en via pública i clavegueram. Per això, apunta que les propostes del seu partit passen per arreglar tot el que està deteriorat des de fa més de 30 anys, en matèria de Medi Ambient, d'aigües residuals, via pública, seguretat o ocupació i que considera que ara estan abandonades.

Martínez considera que cal millorar la gestió municipal i planificar, i no dependre de subvencions. 

Amb el cap de llista ja escollit oficialment, Ciutadans de Cubelles treballa ara en la confecció de la candidatura. Manuel Martínez ha confirmat que l’actual regidora Ana Maria Torralbo donarà suport a la llista però no es mantindrà en el número 2, per decisió pròpia. Assegura que a la llista anirà acompanyat de persones preparades per treballar per Cubelles. Així mateix ho ha explicat Martínez durant la conversa mantinguda amb l'emissora municipal.

A nivell local el lema és Exigeix drets i no demanis favors, ha donat a conèixer el cap de llista de Ciutadans.

El partit taronja es va presentar per primera vegada al 2011 sense obtenir representació i al 2015 no s'hi va presentar. Amb l'arribada de Manuel Martínez com a cap de llista de Cubelles als comicis de 2019, Ciutadans, va obtenir representació a l'Ajuntament, amb 692 vots i 2 electes, sent la quarta força més votada. De cara als comicis del mes de maig, Ciutadans confia en la feina feta al consistori des del 2019 i espera mantenir almenys els dos electes que té actualment a l’Ajuntament.

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles