ACTUALITZACIÓ: Un home de 47 anys ha mort a la platja de la Mota

8 de juliol de 2019


Aquest diumenge a quarts de 12 del migdia el 112 ha rebut una trucada d'un testimoni que havia tret de l'aigua un home inconscient. Un cop han arribat els serveis d'emergència tot i els exercicis de reanimació no han pogut salvar-li la vida.

Entrevista a Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Aquest diumenge ha mort un home de 47 anys a la platja de la Mota. Segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat, aquest diumenge a quarts de 12 del migdia el 112 ha rebut una trucada d'un testimoni que havia tret de l'aigua un home inconscient. Un cop han arribat els serveis d'emergència tot i els exercicis de reanimació no han pogut salvar-li la vida.

 

L’Ajuntament ha publicat un missatge de condol a les xarxes socials en què ha confirmat que ni els vigilants ni els serveis d’emergència, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local no han pogut fer res per salvar-li la vida.

 

 

Divendres a última hora de la tarda, el govern local va decidir posar en marxa un servei alternatiu de vigilància fins que no estigui operatiu el socorrisme. Aquesta vigilància consisteix en dues motos aquàtiques i un quad que des de terra i mar controlen qualsevol emergència.

 

Segons ha informat protecció civil, en el cas de la víctima d’aquest diumenge al migdia, després de l’alerta del 112, fins al lloc s’ha desplaçat un helicòpter i dues ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El personal del SEM li ha estat practicant maniobres de reanimació cardiopulmonar, tot i que malauradament han estat infructuoses i l’home ha mort a la platja. En la resolució de l’emergència també hi han participat 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles