Cubelles ha recordat als difunts durant el confinament amb un acte institucional

18 d'agost de 2020


Els familiars dels finats, al voltant d’una vintena, van enlairar tot un seguit de globus, mentre sonava 'Un núvol blanc' i es llegien els noms dels traspassats.

Emotiu i íntim, tot i la nombrosa  assistència de familiars i autoritats, va ser l’acte institucional, a porta tancada, que es va celebrar diumenge en memòria de tots els cubellencs i cubellenques que van traspassar durant el confinament.

 

El lloc triat per aquest  memorial va ser la plaça del Centre social, Joan Roig i Piera. Durant poc més de mitja hora, la música de Lluís Llach, interpretada en directe per un trio de corda i veu,  es va mesclar amb els poemes de Martí i Pol, llegits per membres del Grup de teatre Casal de Cultura, les cites i les paraules de l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, que es va dirigir als familiars dels finats, en nom del Consistori

 

 

A continuació els familiars, al voltant d’una vintena, van enlairar tot un seguit de globus, mentre sonava Un núvol blanc i es llegien els noms dels traspassats.

 

L’acte va acabar amb l’esmena als voluntaris i voluntàries cubellencs que van participar amb tasques de suport durant el confinament i la lectura d’un poema titulat Almas al aire, escrit per Isabel Molina, una de les voluntàries que va participar i en el que va plasmar la seva pròpia experiència.

 

 

 

Podeu recuperar aquest homenatge al web de Ràdio Cubelles i al de Canal Blau televisió, que ho va oferir en directe.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles