Els tallers 'El Foix en família' comencen el 4 de juliol

22 de juny de 2023


La programació d'aquest estiu 2023 abarca tot un ventall d'activitats dedicades a l'educació ambiental

La regidoria de Turisme reprèn a partir d'aquest dimarts 4 de juliol els tallers d'educació ambiental 'El Foix en família', amb l'objectiu de conscienciar sobre el valor ambiental. Dins la seva programació "El Foix en família" s'ofereixen 11 activitats gratuïtes que s'imparteixen en tres espais diferents, les guinguetes El Bon XoricarChe Charlie i l'Abellerol.

Aquest pròxim dimarts 4 de juliol a les 18:30 h a la guingueta l'Abellerol de Cubelles, té lloc el primer taller del "Foix en família" anomenat Petits Animalons.

L'Asociació Edulis es troba a càrrec de l'organització del taller" Petits Animalons". L'associació Edulis ofereix tot un ventall d'accions adreçades, principalment, a un públic infantil, entorn de la divulgació i l'estudi de la ciència i el medi ambient. Rubén Hernández, coordinador d'activitats de l'associació Edulis ha comentat més detalls sobre el taller 'Petits Animalons'.

 

Hernández ha destacat la importància de la realització dels tallers ambientals.  

 

El coordinador d'activitas de l'associació Edulis ha aclarit cap a qui està dirigit el taller 'Petits Animalons'.

 

Els tallers 'El Foix en família' s'allargaran  fins al 31 d’agost i se celebraran dos dies per setmana, a les 18.30 hores. Les inscripcions pels tallers s'han de formalitzar a l'apartat de l'agenda des del web municipal (cubelles.cat). Les persones que participin de les activitats rebran vals descompte i promocions a les guinguetes per incentivar així la seva participació. Per a més informació addicional us podeu adreçar a www.cubelles.cat 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles