62a Marxa d’orientació per descripció, aquest diumenge 13 de juny

8 de juny de 2021


La sortida i l'arribada es farà des del Poliesportiu municipal amb una freqüència de sortida de 2 minuts. L'activitat està prevista de les 8:00h a les 15:00 h.

Josep Candela del Grup de Marxes i caminades de l'AE Atalaia

 

El Grup de Marxes i Caminades de l'Agrupació Excursionaista Talaia, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cubelles, organitzen la 62a Marxa d'Orientació per descripció, prova puntuable per la XXII Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regulariat de la Federació d'Excursionistes de Catalunya (FEEC). La sortida i l'arribada es farà des del Poliesportiu municipal amb una freqüència de sortida de 2 minuts. L'activitat està prevista de les 8:00h a les 15:00 h.

 

Què és una marxa tècnica?

Son proves competitives per equips, habitualment matinals, d'entre deu i quinze quilòmetres, on guany qui millor s'adapta a la velocitat establerta per l'organització, que es calcula en base a un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny.

 

Els equips estaran formats per dues o tres persones i com a mínim un participant major de 18 anys. Si els/les menors d’edat no van acompanyats/ades pel seu tutor legal, hauran de posseir l’autorització corresponent dels ascendents o tutors. Els equips podran estar formats per persones de diverses entitats.
 
Es permet la participació a nivell individual sempre que sigui sol·licitada per un participant federat i ja inclòs en la classificació de la CCMTR

 

Durant la Marxa, se seguiran els protocols de seguretat en tot moment i no hi haurà cap tipus d’avituallament, ni líquid ni sòlid.

 

La realització de la prova anirà condicionada a la situació sanitària del moment i podrà ser suspesa si les autoritats sanitàries ho determinen.

 

Més informació a l'AE Atalaia: 938931257 i a través del correu electrònic (secretaria@aetalaia.cat).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles