L'Ajuntament informa d'un tractament fitosanitari a l’arbrat públic la matinada de divendres a dissabte

15 de juliol de 2021


L’actuació s’aplicarà de les 23.00 h. a les 05.00 h. sobre les tipuanes i moreres de diferents zones del municipi

L’Ajuntament de Cubelles ha informat que la matinada de divendres a dissabte es practicarà un tractament fitosanitari sobre part de l’arbrat municipal per tal de combatre possibles plagues. L’actuació tindrà lloc entre les 23.00 h. de divendres i les 05.00 h. de dissabte a les tipuanes de la plaça de la Renaixença, el parc de Santa Maria (carrer d’Amadeu Vives), el passeig Fluvial (entre carrer de Lleida i la Ronda de Kennedy), carrer de les Roses, parc del carrer de Josep Tarradellas, plaça de Pere IV, l’avinguda del Prat i part del carrer del Penedès. També s’actuarà a les moreres del passatge entre el carrer de Mossèn Joan Avinyó i l’avinguda del Terme.

 

Mitjançant un sistema de polvorització, es tractaran amb insecticida les tipuanes contra el pugó i es protegiran moreres de la mosca blanca. El producte fitosanitari utilitzat és el DECIS (deltametrin 1,5%) i s'aplica diluït de manera que no suposa cap risc per a la salut de les persones ni dels animals domèstics.

 

Les feines, que han estat informades mitjançant cartells explicatius a les zones afectades, van a càrrec de la Mancomunitat Tegar Garraf i les executa l’empresa especialitzada Fitopatologia i Natura, SL.


  • tipuanes.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles