Programació Estiu 2021

Programació Estiu 2021 

L'emissora municipal Ràdio Cubelles estrena aquest dilluns 28 de juny la nova graella de programes d'estiu que es mantindrà fins al 19 de setembre.  Aquesta temporada d'estiu s'incorporen nous continguts radiofònics a la graella. És el cas dels espais Impulsem el canvi local amb Ton Dalmau i Carme Dastis; Descobrim l'etnobotànica amb Sílvia Isamat i Aprenem la nostra llengua amb Queti Vinyals; i el programa Maquina del Temps amb Fran Recio.

 

Un altre de les novetats és que aquesta temporada, el magazine Cubelles a les 10 es manté en antena fins al 30 de Juliol adaptant els seus continguts habituals. Els dilluns amb La Tertúlia  amb Josep LLagostera, Joan Anton Gómez, Jaume Saltó, Cinto Bel i Teresa Bonjoch i Com viure millor  amb Teresa Joval.  Els dimarts amb una versió reduïda del Caminant es fa camí  de Ramon Gómez i Josep LLagostera. Dimecres continua l'espai Node Garraf i Gats  amb Marta Tapioles. Dijous es recupera l’espai Plantes  amb Angelina Zurita i es reposaran els programes antics d’Ovelles negres.  I el divendres es manté una versió més curta de l'espai d'agenda LeWeekend amb Carme Rigol. A més, un cop al mes el Cubelles a les 10 comptarà amb De que parlem que presenta Lydia Riba i Això és circ  amb Mònica Fuster.

 

Just després del magazín, de les 12:00 h. a les 13:30 h. hi haurà Cubelles Estiu. Una selecció musical variada combinada amb dos Butlletins informatius, a les 12:00 h. i a les 13:00 h.

 

La programació matinal es tancarà amb l'Informatiu diari, a les 13:30 h., on en mitja hora es farà un repàs a l'actualitat cubellenca amb notícies, entrevistes i reportatges produïts per l'equip de l'emissora. Un repàs informatiu que es repetirà diàriament a les 16:00 h. dins del Recull Informatiu, a les 20:00 h. i a les 00:00 h. i que també tindrà una versió pels dissabtes.

 

Un cop fet el repàs informatiu local, a les 14 h. Ràdio Cubelles mantindrà la connexió amb el Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio en la franja fins a les 16h, quan a partir d'aleshores, la programació pròpia de l'emissora local tornarà amb una segona franja de programació pròpia fins a les 01.00 h. de la matinada.

 

El Recull Informatiu serà el primer programa de la tarda (a les 16:00 h.) i durant una hora contindrà les notícies del migdia i una entrevista d'actualitat local.

 

A partir de les 17:00h. hi haurà dues hores de Cubelles Estiu que combinarà els butlletins de les 17:00h i les 18:00h, amb música variada tan actual com de tots els temps. Seguidament, a les 19:00 h. hi haurà tota una sèrie de reposicions dels programes Ovelles negres d'Adona't (dilluns); Laberint poètic amb Abelardo Gil i Teresa Centelles (dimarts); Can Seixanta amb Joan Vidal (dimecres); Fórmula Èxits Fórmula català (dijous i divendres).

 

A més a més, l'emissora municipal torna a comptar amb els seus col·laboradors/es habituals que completen la programació amb les seves propostes. D'aquesta manera, es mantindran els programes Can Seixanta amb Joan Vidal (dissabtes a les 11h), Cubelles Noir  amb Xavier Borrell, Jordi Esteve i Jordi Monzó (dijous a 20:30 h.), Laberint Poètic (diumenge a les 11:00 h.) amb Abelardo Gil i Teresa Centelles, o l'Enigma 03 amb Fran Recio (dissabte a les 21:00 h.) i el Tercer Mil·lenni amb Anibal Tello (diumenges a les 22:00 h.). I es recuperen els musicals com el Món Country amb Cinto Bel (dimecres a les 21:00 h.), el Factor Musical amb Ivan Navarro (divendres 20:30 h.), el Dansa Viva (dissabtes i diumenges a les 9:00 h.) amb Paquita Sol i Josep Aldaz, Clàssics de diumenge amb Josep LLagostera i Paquita Sol (diumenges 10:00 h.), A 50 dels 60  amb Víctor Lluelles (dissabte a les 12:00 h.), la Llista Negra (dissabtes 19:00 h. i diumenges 12:00 h.) i el Música en Concert amb Joan Carles Nuñez (dissabtes 22:00 h.).

 

Ràdio Cubelles també oferirà la seva versió digital, amb les notícies i la ràdio a la carta que es podran consultar en qualsevol moment al portal radiocubelles.cat i a l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils.

 

Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles