Programació d'estiu 2022

Programació de juliol a octubre 

La nova graella estarà activa del 4 de juliol al 2 d'octubre, amb continguts informatius, d'entreteniment i musicals, entre d'altres. 

 

La programació s'obrirà amb El Bon Dia Cubelles a les 9h. Seguirà amb el magazín Cubelles a les 10 de 10 a 12h. que mantindrà els directes durant el mes de juliol amb els seus col·laboradors habituals: La Tertúlia i Com Viure Millor, els dilluns. Fauna, els dimarts. Gats i Al Cap i a la Fi, Node Garraf, CircNarcòtics anònims De què parlem? s'alternaran els dimecres. Històries de la Música amb Xavier Andreu i Ignasi Guíluz i Agita't no Barreja't amb Joan Soler, els dijous. Le Weekend amb Mònica Muntané i L'entrevista de Xavier Borrell, Weekend in noir amb la Charo González, els divendres.

 

Durant el mes d'agost el magazín reposarà a partir de les 10:00 h. diverses seccions emeses durant tota la temporada com ara l'espai de salut Al Cap i a la Fi, els consells de la doctora Teresa Joval amb Com viure millor o els espais d'Història de la música. Durant la segona part del magazín, a les 11:00h., es podran escoltar els espais Apropem la Llengua amb Queti Vinyals (Dimarts), Descobrim l'Etnobotànica amb Silvia Ysamat (Dimecres). També encabirà reportatges i entrevistes d'actualitat.

 

La programació d'estiu de Ràdio Cubelles, a partir de les dotze del migdia, donarà pas a Cubelles Estiu que combinarà els butlletins de les 12:00h i les 13:00h, amb música variada tan actual com de tots els temps. I després hi haurà l'Informatiu Migdia (De dilluns a dissabte a les 13:30 h.) es mantindran, amb una repetició de l'Informatiu Vespre  (a les 20h i a les 00h.)

 

Un cop fet el repàs informatiu local, a les 14 h. Ràdio Cubelles mantindrà la connexió amb el Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio en la franja fins a les 16h, quan a partir d'aleshores, la programació pròpia de l'emissora local tornarà amb una segona franja de programació pròpia fins a les 01.00 h. de la matinada.

 

El Recull Informatiu serà el primer programa de la tarda (a les 16:00 h.) i durant una hora contindrà les notícies del migdia i una entrevista d'actualitat local.

 

A partir de les 17:00h. hi haurà dues hores de Cubelles Estiu que combinarà els butlletins de les 17:00h i les 18:00h, amb música variada tan actual com de tots els temps. Seguidament, a les 19:00 h. hi haurà tota una sèrie de reposicions dels programes Ovelles Negres d'Adona't (dilluns); A 50 dels 60 amb Víctor Lluelles (dimarts); Can Seixanta amb Joan Vidal (dimecres); Fórmula Èxits Fórmula català (dijous i divendres).

 

A la franja de les 20:30h. hi haurà el Factor Musical (De dilluns a dimecres i els divendres) amb Ivan Navarro i El Cubelles Noir amb Xavier Borrell,  Jordi Esteve i Jordi Monzó (Dijous). I a les 21:00h. seguirà la presència del teixit de col·laboradors/es amb Clàssics del Diumenge amb Paquita Sol i Josep Llagostera (Dilluns); el programa extern Hot Dance (dimarts i Dijous); Món Country amb Cinto Bel (Dimecres) i La Màquina del Temps amb Fran Recio (De divendres a diumenge).

 

A més a més, l'emissora municipal torna a comptar amb els seus col·laboradors/es habituals que completen la programació amb les seves propostes també el cap de setmana. Es mantindran els programes Can Seixanta amb Joan Vidal (dissabtes a les 11h), La Maquina del Temps amb Fran Recio (Divendres, Dissabtes i Diumenge a les 21:00 h.) o el Tercer Mil·lenni amb Anibal Tello (diumenges a les 22:00 h.).

 

També segueixen els programes musicals com ara el Món Country amb Cinto Bel (dissabtes a les 10:00 h.), el Factor Musical amb Ivan Navarro (diumenge a les 11:30 h.), el Dansa Viva (dissabtes i diumenges a les 9:00 h.) amb Paquita Sol i Josep Aldaz, Clàssics de diumenge amb Josep LLagostera i Paquita Sol (diumenges 10:00 h.), A 50 dels 60  amb Víctor Lluelles (dissabte a les 12:00 h.), la Llista Negra (dissabtes 19:00 h. i diumenges 12:00 h.) i el Música en Concert amb Joan Carles Nuñez (dissabtes 22:00 h. i diumenge a les 23:00h.).

 

Ràdio Cubelles també oferirà la seva versió digital, amb les notícies i la ràdio a la carta que es podran consultar en qualsevol moment al portal radiocubelles.cat i a l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils.

  • 1981.png

Documentació adjunta

Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles