Programació Hivern 2021

Programació hivern 2021 

Començarà cada dia a les 8 del matí amb el repàs a l'actualitat de proximitat. De dilluns a divendres, de 8 a 10 el "Bon dia, Cubelles" obrirà la jornada. Un programa informatiu pensat per posar-se al dia dels temes locals amb franges de mitja hora, en les quals es repassaran les notícies locals més destacades de les últimes hores, contindrà entrevistes i repassos esportius, i actualitzarà les previsions meteorològiques. Els dissabtes i diumenges, també es mantindrà una franja informativa d'una hora, el "Cubelles actualitat".

 

Entre setmana també torna el magazín "Cubelles a les 10". Conduït una temporada més per Josep Lluís Villanueva, el programa ocupa la franja de 10 a 12 del matí (amb repetició de 10 a 12 de la nit) i oferirà una tertúlia setmanal, els espais dels col·laboradors, i entrevistes i debats amb convidats.

 

Just després del magazín, de les 12 a 13.30 també torna la "Fórmula Migdia". Una selecció musical variada combinada amb dos butlletins informatius breus, a les 12 i a les 13.

 

La programació matinal es tancarà amb l'informatiu diari, a les 13.30, on en mitja hora el presentador Pau Ramon farà un repàs a l'actualitat cubellenca amb notícies, entrevistes i reportatges produïts per l'equip de l'emissora. Un repàs informatiu que es repetirà diàriament a les 16h dins del Recull Informatiu, a les 20h i a les 00h i que també tindrà una versió pels dissabtes.

 

Un cop fet el repàs informatiu local, a les 14h Ràdio Cubelles connecta amb el Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio en la franja fins a les 16h, quan a partir d'aleshores, la programació pròpia de l'emissora local torna a arrencar fins a 1.30 de la matinada.

 

El Recull Informatiu serà el primer programa de la tarda (a les 16h.) i durant una hora contindrà les notícies del migdia i una entrevista d'actualitat local.

 

A partir de les 17h. hi haurà dues hores de "Fórmula Tarda" que combinarà els butlletins de les 17h i les 18h, amb música variada tan actual com de tots els temps.

 

A les 19h arrenca una franja que anirà canviant diàriament per oferir continguts de tota mena. Els dilluns, el repàs a l'última hora de l'esport local comptarà amb un clàssic de l'emissora: el Juguem Net, amb en Marc Torres als controls. Una informació esportiva local que s'ampliarà els dimarts amb el Juguem +, una de les novetats d'aquesta programació, i els divendres amb l'Entra en Joc, que torna a la graella.

 

Ràdio Cubelles també mantindrà un espai setmanal per a la política local. Els dijous a les 19h torna El Punt de Vista amb Pau Ramon, on s'inclouran entrevistes amb regidors tant del govern com de l'oposició així com també d'altres protagonistes relacionats amb l'activitat política al municipi.

 

A més a més, l'emissora municipal torna a comptar amb les desenes de col·laboradors que completen la programació amb les seves propostes. D'aquesta manera tornen amb programes nous el Can Seixanta (dissabtes a les 11h), el Cubelles Noir (dijous a 20.30), l'En Sèrie (dijous a les 21h), el Laberint Poètic (diumenge a les 11h), el Caminant es fa camí (dimarts 21h) o l'Enigma 03 (dissabte a les 21h) i el Tercer Mil·lenni (diumenges a les 22h). I es recuperen els musicals com el Món Country (dimecres a les 21h), el Factor Musical (divendres 20.30), el Dansa Viva (dissabtes i diumenges a les 9h), Clàssics de diumenge (diumenges 10h), A 50 dels 60 (dissabte a les 12h), la Llista Negra (dissabtes 19h i diumenges 12h) i el Música en Concert (dissabtes 22h).

 

Aquesta temporada, s'incorpora una col·laboració nova. Es tracta del programa Cantera Underground (diumenges a les 21h) que amb Ana Maria Lòpez al capdavant oferirà continguts sobre música urbana des d'un punt de vista local.

 

Finalment, de l'equip de col·laboradors en marxa el programa Memòria de Peix, elaborat per Susana Peix, després de diverses temporades dedicades a la literatura infantil. 

 

Tot plegat tindrà també la seva versió digital, amb les notícies i la ràdio a la carta que es podran consultar en qualsevol moment al portal radiocubelles.cat i a l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils.

Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles