Programació actual

L'emissora municipal començarà el 16 de setembre la programació de la nova temporada seguint amb la seva aposta pels continguts de caire informatiu i d'entreteniment, amb la incorporació de nous espais i col·laboradors

 

 

Ràdio Cubelles estrena el 16 de setembre la temporada 2019-2020 incorporant diferents novetats per seguir oferint informació, continguts i entreteniment a l’audiència del 107.5 FM. La programació en directe es concentrarà en la franja matinal, amb el magazín d’entreteniment “Cubelles a les 10”, de les 10:00 h. a les 12:00 h. i l’edició de l’Informatiu migdia, a les 13:30 h.

 

"L’Informatiu" farà un repàs a l’actualitat política, social, cultural i esportiva de Cubelles, que en gran part ja haurà estat avançada a l’informatiu matinal “Bon dia Cubelles”, que enceta la programació diària a les 8:30 h. També hi hauran butlletins informatius de 5 minuts cada 30 minuts, en la franja matinal, de les 12:00 h. a les 13:30h. que s’ampliaran en la franja de la tarda, de les 17:00 a les 19:00 h. Es mantindrà el "Recull Informatiu" a les 16:00 h i les repeticions de l’informatiu, a les vuit de la tarda; i a les dotze de la nit.

 

El “Cubelles a les 10”, magazine diari dirigit i presentat per Josep Lluís Villanueva  com a novetat estrena un  nou format de la “Tertúlia del dilluns”, que inclourà més tertulians i tertulianes de diverses sensibilitats. També incorpora al programa un nou espai mensual de l’associació de suport a familiars d’alcohòlics (AL-LANON). I l’espai cultural “LeWeekend”, que s’emet els divendres amb la participació de Carme Rigol, en aquesta nova etapa comptarà amb una entrevista literària setmanal a càrrec de Xavi Borrell i un espai mensual, també de literatura, a càrrec de Charo González, els dos nous integrants són membres de l’organització del Cubelles Noir.

 

Pel que fa a la resta de continguts del “Cubelles a les 10”, es mantenen espais tan emblemàtics com el “Com viure millor” (dilluns) amb la Dra. Teresa Joval. “Fauna” (dimarts) amb Carles Rios. “Estimats humans” (dimarts) amb Marta Tapioles; i Sergio García. “Boscos” (dijous) amb Oriol Millàn o “De què parlem” (dijous) amb Lydia Riba, entre d’altres. Aquesta temporada el programa “Cubelles a les 10”, que s’emet de 10 a 12 del matí, es repetirà de les 10:00 h. a les 22:00 h.

*Consultar les diferents seccions del Cubelles a les 10.

 

A banda, la programació seguirà potenciant la presència dels esports en diferents espais informatius, a través de transmissions esportives, entrevistes, reportatges i espais d’opinió. Segueix el consolidat programa "Juguem Net", que s’emetrà els dilluns, de les 19h a les 20h. El programa presentat i dirigit per Marc Torres, més enllà d'un repàs dels resultats i classificacions de les entitats esportives cubellenques, també es recull les valoracions i reaccions dels protagonistes de la jornada (entrenadors, jugadors...).

 

Continua una nova temporada el “El Punt de vista”, dirigit i presentat per Pau Ramon que repassa l’actualitat política municipal, comarcal i nacional. També es manté a la graella el programa educatiu “Fem País”, dirigit i presentat per Àngels Fuster i que compta amb la participació activa dels centres educatius de la vila; així com “Les Tertúlies Educatives”, amb la participació de l’alumnat de 5è de les tres escoles de Cubelles. 

 

A la tarda, la graella manté una nova temporada més el gruix de la programació realitzada per col·laboradors/es. Com a novetat, s’estrena el programa musical de 30 minuts “Factor musical” que serà presentat pel jove Ivan Navarro. S'estrena l'espai "Cubelles Noir Ràdio" amb Xavier Borrell, Jordi Esteve i Jordi Monsó que agafen el relleu del fins ara "Mar de Lletres".

 

La programació incorpora també, després de dos anys de descans, el programa "Enigma 03" presentat per Fran Recio, que oferirà reportatges i entrevistes sobre misteris, exobiologia, enigmes de la història, parapsicologia, esoterisme i ciències d’avantguarda.

 

Continuen produccions pròpies com ara el programa “Agitat no Barrejat” sobre cinema, dirigit pel crític Joan Soler; “Laberint poètic” de poesia, dirigit per Abelardo Gil Leyva, amb la participació de Teresa Centelles; “Caminant es fa camí” que aconsella rutes, amb Ramon Gómez i Josep Llagostera. Renoven per una temporada més; el "Dansa Viva" (sardana i la cobla) amb Paquita Sol i Josep Aldaz; i l’"Això és circ", amb Mònica Fuster.

 

Continua el programa “Can Seixanta”, que dirigeix i presenta Joan Vidal. El programa seguirà apropant cada setmana una barreja de temes culturals, històrics, esportius, amb efemèrides i curiositats, entre d’altres, tant de Cubelles com de tot el món. I tot amanit amb música de diferents estils i èpoques.

 

També segueix una temporada més el "3er Mil·lenni", un programa setmanal d’una hora, dirigit per Anibal Tello (divulgador científic). Al llarg d’una hora es parlarà dels dos costats de la ciència, l’oficial i les anomenades ciències ocultes o para ciències. Comptarà ocasionalment amb convidats i especialistes sobre els temes que es tractin al programa.

 

La graella es completa amb els programes musicals com ara "Món Country" amb Cinto Bel; "A 50 dels 60", amb Víctor LLuelles; "Només Swing" amb Meritxell Marcillas; "Música en Concert" amb Joan Carles Nuñez; i "Clàssics del Diumenge" amb Paquita Sol i Josep Llagostera.

 

La programació de Ràdio Cubelles seguirà potenciant la presència de la ràdio a la vila, a través de connexions a l’exterior i amb programes especials fora dels estudis, ja sigui al carrer o en d’altres espais del municipi. Ràdio Cubelles està format per un equip de quatre professionals amb Àngels Fuster com directora, Pau Ramon, cap d'informatius, i Marc Torres i Josep Lluís Villanueva com a locutors i redactors.

Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles