El termini de participació del 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2017 es tancarà el 17 de març

20 de febrer de 2017


Els premis especials dedicat a la dona i al relat negre, són les novetats d'enguany

El termini de participació del 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2017 es tancarà el 17 de març i el lliurament dels premis tindrà lloc el 21 d’abril, dins la programació de la Setmana Cultural. 

 

Precisament, la Junta de Govern Local del passat 11 de gener va aprovar la convocatòria d’aquest 2017. El certament incorpora enguany com a novetat dos nous premis especials. Un d'ells, dedicat a la Dona; i l’altre, al Relat Negre. El certamen també amplia a qualsevol estil musical el Premi a la Millor Lletra d’una Cançó, que l’any passat s’estrenava al Concurs i que limitava les lletres a cançons de hip-hop. Enguany, a més, s’amplia la franja de participació tant als joves a partir de 14 anys com als adults.

 

El certament, que ha superat els dos decennis, manté les modalitats de Narrativa en les categories Infantil, Juvenil i Adult; els premis de Poesia i el de Guió Radiofònic, en categoria Adult.

 

Ainhoa Ordoñez de l’institut Les Vinyes ha estat la guanyadora del III Concurs per al cartell del 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2017. Joab Torguet de l’institut Cubelles ha quedat en segona posició; i Belén Ignacia també de l'institut Les Vinyes, en tercera posició. Finalment, Ainara Güell s’emporta una menció especial.  Aquesta és la tercera edició del concurs per al cartell que s'organitza de manera interna des dels instituts Cubelles i Les Vinyes, i que compta amb la col·laboració de Ràdio Cubelles.

 

 

 

 

 


Cartell 21è Concurs Víctor Alari 2017

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles