Torna l'Alcaldessa Respon el 9 de febrer

30 de gener de 2023


Si tens alguna pregunta envia una nota de veu de whatsApp al número al 690871357 fins al 7 de febrer

Dijous 9 de febrer torna una nova edició del programa "L'alcaldessa respon". El període per poden enviar preguntes es manté obert (fins al 7 de febrer), mitjançant una nota de veu de whatsApp al número 690871357.

 

Durant la seva estada en directe a Ràdio Cubelles el 19 de gener s'han rebut 13 preguntes. Una de les primeres qüestions ha estat en referència a si les obres de l'entorn de l'escola del Vora del Mar estan acabades donat que en una de les entrades del centre d'accés de l'alumnat de cinquè i sisè sobresurt un tub i han quedat restes de runa. L'alcaldessa, Rosa Fonoll anunciava que es faria una actuació per soterrar aquest tub, però aquesta acció no té res a veure amb les obres d'asfaltatge que s'han fet i que es tracta d'una actuació de manteniment pendent.

Una altra pregunta ha estat en referència a si estan finalitzades les obres realitzades en una zona verda al carrer Lleida, al costat de la zona fluvial on s'hi han construït dues zones amb formigó amb forma circular. Rosa Fonoll ha explicat que l'actuació encara no està acabada, que encara resta col·locar-hi uns fanals. Però que quan estigui tot enllestit serà una zona verda mixta on s'ubicaran les guinguetes dels pollastres i de la xurreria que actualment estan situades al parc infantil del costat.

Durant la seva estada a Ràdio Cubelles, l'alcaldessa ha respost també sobre quan està previst que s'acabin les obres de reconstrucció de l'escola Charlie Rivel que connecta els dos patis del centre i que ha comportat que L'alumnat de l'escola estigui fent classe a l'edifici del futur Espai Jove. I Quan el centre tornarà a la normalitat? Sobre Això, Rosa Fonoll ha dit que la previsió és que l'obra estigui acabada a principis del mes de febrer, però després caldrà retornar l'alumnat que actualment està al futur Espai Jove a la mateixa escola Charlie Rivel, el que comporta fer un nou trasllat.

La ciutadania a través de les seves preguntes a L'Alcaldessa Respon ha demanat saber en què consisteix el projecte de centre logístic que es vol implantar als terrenys de l'antiga central tèrmica.

Una segona pregunta sobre el centre logístic també es demanava saber si aquest pot provocar més trànsit, sorolls i molèsties a la zona. Rosa Fonoll ha respost d'aquesta manera a la segona pregunta formulada sobre aquest tema.

Els horaris del bus urbà i si aquests es podrien millorar perquè coincideixi amb les entrades i sortides dels centres educatius per facilitar la mobilitat a Cubelles també han estat motiu d'una altra pregunta al programa L'Alcaldessa ResponRosa Fonoll ha dit que actualment els horaris es fan coincidir amb el transport públic perquè el contracte inicial es va fer així. Pel tal que els horaris del bus coincidissin amb les entrades i sortides dels centres escolars caldria reformular el servei i ampliar-lo per poder crear nous itineraris i ampliar els seus horaris, sense descartar que es tracta d'una proposta a estudiar.

Una altra de les preguntes ha estat sobre el futur del passeig Vilanova. Rosa Fonoll ha explicat que està en la fase de redacció del projecte executiu prèviament a la seva definició. I que està previst que la segona quinzena del mes de març es faci una presentació pública amb la proposta definitiva donat que aquesta ha anat canviant. L'execució, segons ha apuntat l'alcaldessa, hauria de ser durant el 2024.

A la pregunta si l'Ajuntament té pensat fer nous projectes educatius amb cursos formatius gratuïts per a adults i si s’ha plantejat crear una escola d’adults. Rosa Fonoll responia a la pregunta d'aquesta manera.

Finalment, la ciutadania ha preguntat sobre si l'Ajuntament té intenció de recuperar la zona de les antigues pistes de tenis del costat de la masia Mas Trader i si hi ha algun projecte plantejat.

A la pregunta si alguna empresa s'ha interessat perquè torni l'activitat econòmica hotelera o de restauració a la mateixa Masia Mas Trader, l'alcaldessa responia així.

El proper programa de L'Alcaldessa Respon tornarà el dijous 9 de febrer a les 11:00h. en directe a Ràdio Cubelles. Les persones que vulguin fer una pregunta a l'alcaldessa, Rosa Fonoll, ho poden fer a través del whatsApp de l’emissora municipal, al 690871357.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles