Nova temporada de l'espai cultural 'LeWeekend'

19 de gener de 2023


Una de les novetats serà una nova càpsula setmanal de la nova biblioteca municipal amb recomanacions de llibres i actes que es facin a les seves instal·lacions

Divendres 20 de gener va començar una nova temporada del que va ser l’espai cultural del 'Cubelles a les 10', que adquireix personalitat pròpia com a programa. L’espai segueix estan presentat i dirigit per Josep Lluís Villanueva, ara com a col·laborador de Ràdio Cubelles.

 

A l’equip del programa compta amb Mònica Muntaner, a la secció de teatre i dansa; Charo González, especialista en novel·la negra i dues noves incorporacions: La nova biblioteca municipal, que farà una càpsula setmanal sobre recomanacions de llibres i actes que es facin a les seves instal·lacions. Així com l’espai de cine Agitat, no barrejat, conduit per Joan Soler, que ha reduït el seu format per tal d’adaptar-se a la durada del programa.

 

LeWeekend, que s’emetrà el divendres de 10 a 11h, també farà un repàs a l’agenda cultural del cap de setmana i comptarà amb entrevistes puntuals, sempre al voltant de la Cultura.


  • LE WEEKEND 2023.png
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles