Divendres el 'Cubelles a les 10' entrevistarà l'escriptor de gènere negra Lluís Estragués Carratalà

15 de setembre de 2022


L’escriptor barceloní acaba de publicar la seva quarta novel·la «Caso Flakka. La locura de los 5 dólares»

Lluís Estragués Carratalà és diplomat en Criminologia per la Universitat de Barcelona i estudiant de Psicologia a la UNED. A nivell laboral, és agent dels Mossos d’Esquadra des de l'any 1995 on ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l'àmbit de la Policia Científica.

 

Al llarg de la seva dilatada trajectòria ha estat a totes les especialitats d'aquest servei: Fotografia, Balística, Inspeccions oculars, Incendis estructurals, Homicidis, Laboratori, Drogues, Documentoscòpia, Lofoscòpia, Sistema Automàtic d'Identificació Dactilar, Dactiloscòpia... Els darrers 17 anys però, s’ha especialitzat en Documentoscòpia i Propietat Intel·lectual i Industrial.

 

També ha estat docent en cursos d'especialització a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Universitats, Sindicats policials i acadèmies de formació de vigilants de seguretat.

 

El 2019 va publicar la seva primera novel·la, “Caso Jaula. El viaje nunca soñado”. La van seguir “Caso Fuga. Asesinatos en el Metropolitano” i “Caso Furia. Miedo en las prostitutas”. I aquest any ha vist la llum “Caso Flakka. La locura de los 5 dólares”.

 

Divendres a les 10:00h., Mònica Muntaner i Josep Lluís Villanueva li faran una entrevista en profunditat a l’espai del Cubelles a les 10 “LeWeekend”.


  • LLUÍS ESTRAGUÉ.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles