Recupera 'L'Alcaldessa Respon', emès el 8 de setembre

9 de setembre de 2022


Rosa Fonoll respon a les preguntes sobre la rebaixa de l'IBI per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, les futures obres de millora dels carrers del barri marítim i el funcionament del Vòrtex, entre d'altres

L'Alcaldessa Respon de 8 de setembre de 2022

 

El programa "L'Alcaldessa Respon" torna a la graella el dijous 6 d'octubre. El període per poden enviar preguntes es manté obert (fins al 4 d'octubre), mitjançant una nota de veu de whatsapp al número 690871357.

 

Durant la seva estada en directe a Ràdio Cubelles, Rosa Fonoll, respon a les sis preguntes adreçades al programa. La normativa d'instal·lació d'aires acondicionats a la façana, el tancament del pas als vehicles davant la zona de restauració del passeig de la Marina, La rebaixa de l'IBI per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, les futures obres de millora dels carrers del barri marítim, el funcionament del Vòrtex i si s'estudia recuperar la proposta 36 dels pressupostos participatius 2020-21 que demanava retallar la cantonada carrer Gallifa amb Avinguda del Terme si finalment no es prohibeix aparcar. 

 

El darrer programa, que es va emetre en directe el passat dijous 8 de setembre d’11 a 12 del migdia, es pot recuperar a la ràdio a la carta i al canal YouTube de Ràdio Cubelles.

 


  • 080922_L'ALCALDESSA RESPON.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles