Programa especial 'Can Seixanta' dedicat a Pau Casals

23 de novembre de 2021


El programa dedicat als cinquanta anys de l’estrena de l’Himne per a les Nacions Unides compost pel músic vendrellenc es podrà escoltar el dimecres 24 de novembre, a les 19:00 h. per Ràdio Cubelles

Ràdio Cubelles emetrà aquest dimecres, 24 de novembre una reposició del programa Can Seixanta emès el passat 24 d’octubre i dedicat íntegrament a Pau Casals amb motiu que aquell dia es complien cinquanta anys de l’estrena de l’Himne per a les Nacions Unides compost pel músic vendrellenc. L’acte va tenir lloc a l’Assemblea General de l’ONU, on Pau Casals va ser condecorat amb Medalla de la Pau en reconeixement a la seva trajectòria personal i al seu compromís en defensa de la pau. El mestre va aprofitar la magna ocasió per realitzar un discurs emotiu i memorable que va iniciar amb les paraules “I am Catalan” i que va culminar amb la interpretació de El cant dels ocells, convertint-lo en un símbol internacional de pau.


Can Seixanta és un programa que surt en antena els dissabtes a les 11.00 h., realitzat i presentat per Joan Vidal, amb Cinto Bel a la part tècnica. Els temes i comentaris s’acompanyen amb música de tots els estils i èpoques, en aquesta ocasió amb obres de Pau Casals, a més, de la reproducció del seu històric discurs a l’ONU. El programa el podeu escoltar a través de les xarxes socials dels Amics del Castell i també a la web de l’emissora (Ràdio Cubelles a la carta).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles