Les Ovelles Negres d’aDona’t tornen a Ràdio Cubelles

16 d'octubre de 2021


Irreverents i divertides, ofereixen un espai on parlen de com les coses poden ser d’una altra manera, una manera diferent

Per segona temporada consecutiva, les Ovelles Negres d’aDona’t tornen a la ràdio amb més ganes que mai d’oferir continguts potents, continguts que mostren la seva manera de veure la vida. Irreverents i divertides, ofereixen un espai on parlen de com les coses poden ser d’una altra manera, una manera diferent. Per això obren micros per a totes les dones que vulguin dir la seva, i ofereixen el seu e-mail: vioresistencia@gmail.com per recollir testimonis, propostes o el que calgui.

 

aDona’t és una associació de dones de Cubelles que es proposa crear una xarxa social real, un aixopluc per a qui hi vulgui pertànyer, un lloc segur on compartir amb respecte i amor el que sigui que agradi fer a les dones, siguin com siguin les seves circumstàncies. Donar i rebre, gaudir, acompanyar, riure i consolar. Una xarxa de dones permanent on ser qui ets sense por ni prejudici.

 

Les Ovelles negres d’aDona’t representen a l’associació i li fan d’altaveu, rebent amb moltes ganes les demandes, necessitats, denúncies o propostes que les oients vulguin fer-li arribar.

 

No són un programa qualsevol. Són les Ovelles Negres d’aDona’t. No et deixaran indiferent.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles