Propera estrena del programa 'Mames i papes' a Ràdio Cubelles

16 d'octubre de 2021


Paula Heredero, Alesia Milko, Duna Riba i Maria Ribas són les quatre dones que posaran veu al programa. Estan disposades a treure sobre la taula una problemàtica actual: la desmitificació dels mites vitals dels nostres pares

El divendres 22 d'octubre s'estrena a Ràdio Cubelles el programa 'Mames i papes'. Les cinc integrants del programa ens expliquen el propòsit d'aquest nou espai que s'oferirà el primer i quart divendres de cada mes i que compartirà la franja horaria amb també el nou programa 'Les cubellenques'. El programa s'emet els divendres, a les 9:30 h. i en repetició a les 19:00 h.

 

Les mateixes integrants del programa ens parlen de 'Mames i Pates': Tenim l'edat "limbo". Hem superat l'adolescència però no hem arribat a ser adultes i les nostres "mames" i "papes" no ens acaben d'entendre. No tenim feina estable. Tenim estudis i seguim estudiant. Mames i Papes la vida no és com ens l'heu explicat. Misió del programa: Cada programa desmentirà una de les creences que tenim i ens han inculcat les nostres mares i pares sobre la vida. Som Paula Heredero, Alesia Milko, Duna Riba i Maria Ribas, quatre dones disposades a treure sobre la taula una problemàtica actual: la desmitificació dels mites vitals dels nostres pares.


  • Cartell Mames i papes.jpg

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles