Comença una nova temporada del magazín matinal 'Cubelles a les 10', el 20 de setembre

20 de setembre de 2021


El programa ofereix espais de tertúlia i d'entreteniment, entrevistes i seccions temàtiques sobre salut, consum, fauna, literatura i cinema, entre d'altres

Dilluns torna una nova temporada del magazín matinal Cubelles a les 10. Entre els diversos espais que conté el programa destaquen: La Tertúlia i l'espai de salut Com viure millor, els dilluns. Informació de Consum a càrrec de l’OMIC i l’espai de Fauna de Cubelles, els dimarts. Gats, Al·lanon i Alcohòlics anònims, Node Garraf, Això és circ i Narcòtics anònims, que s’alternaran, els dimecres.  De què parlem?, Violeta Ràdio i el programa de cinema Agitat, no barrejat, que torna aquesta temporada el dijous. I LeWeekend (agenda cultural), L'entrevista literària d’en Xavi Borrell i l’espai de novel·la negra Weekend in noir, que es mantenen els divendres.

 

Cubelles a les 10”, que està dirigit i presentat per Josep Lluís Villanueva, s’emet en directe a les 10:00h. (repetició 22:00h). i es pot recuperar, un cop acaba, a l'espai 'Radio a la carta' del nostre web: radiocubelles.cat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles