Isa Calixto presenta el seu llibre "100 poemas de pasión" a Ràdio Cubelles

17 d'agost de 2021


Segons recull el poemari no deixa indiferent als somiadors, amants de l'art o aquells que es permeten estimar lliurement

Entrevista a Isa Calixto

 

La jove Isa Calixto vinculada a Cubelles ha estat als estudis de Ràdio Cubelles per presentar-nos el seu primer llibre "100 poemas de pasión". Durant la conversa ens explica en què s'ha inspirat alhora d'escriure els poemes i quin és el seu seu contingut. També parla de la passió que sent per la poesia i reconeix que li agradaria dedicar-se professionalment.

 

D'ençà que va publicar el seu poemari a finals de desembre de 2019, Calixto ha pogut compartir la experiència dels seus lectors, però encara no ha fet una presentació pública del seu llibre. De fet, el seu desig seria fer-la a Cubelles donada la seva vinculació laboral i d'amistats a la vila. Entre d'altres coses, té entre les seves mans com a projecte treure un segon llibre de poesia. 

 

El llibre que és una autoedició es pot adquirir des de la plataforma d'Amazon.

 

Sinopsi del llibre

No és un llibre de poesia qualsevol. No és apte per a covards, ni per llepafils. No és apte per a gent que mira només amb els ulls i no amb el cor. No és apte per als que no hagin viscut alguna vegada la passió des de l'ànima. "100 poemas de pasión" no et deixarà indiferent si ets dels somiadors, dels amants de l'art o dels que es permeten estimar lliurement.


  • 100 poemas de pasión-Isa Calixto.jpg
  • Isa Calixto als estudis de Ràdio Cubelles.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles