El Grup de Teatre del Casal de Cultura posa veu a les poesies premiades de les 25 edicions del Concurs Víctor Alari

27 de setembre de 2021


Els poemes musicalitzats del certamen literari es podran escoltar, a partir del 5 d'octubre al 'Cubelles a les 10', coincidint amb l'estrena de la nova programació de tardor de Ràdio Cubelles

L'emissora municipal estrenarà uns programes especials dedicats a les 25 edicions del Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari en col·laboració amb el Grup de Teatre del Casal de Cultura, coincidint amb l'estrena de la nova programació de tardor de Ràdio Cubelles.

 

Diversos actors i actrius del Grup de Teatre del Casal de Cultura (GTCC) han estat aquest estiu als estudis de l'emissora (del 3 al 5 d'agost) i han posat veu als poemes guanyadors dels certaments que abracen les edicions del 9è Concurs fins al 13è. De cara, al mes d'octubre s'enregistrarà una segona part que anirà del 14è fins al 25è concurs literari.

 

Els poemes premiats del certament literari es podran escoltar a partir del 5 d'octubre dins la programació de Ràdio Cubelles. Concretament, serà de dimarts a dijous a les 11:30 h. dins del magazín 'Cubelles a les 10'.


  • 050821 Membres del Grup de Teatre del Casal de Cultura.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles