Quaranta anys d'emissions a Ràdio Cubelles

21 de març de 2021


Les primeres emissions oficials de Ràdio Cubelles van ser un 22 de març, tot i que durant molt de temps, es va vincular el naixement de l’emissora a la data del 23 de febrer per l’intent del cop d’estat

Recupera el programa especial dedicat als 40 anys de Ràdio Cubelles

 

Ràdio Cubelles ha celebrat aquest dilluns, 22 de març, el seu 40è aniversari amb un programa especial que s'ha emès de les 10h. a les 13:30h. L'emissora ha recordat els inicis de les seves emissions des de les golfes de l’Ajuntament fins al seu trasllat al carrer Colom on té actualment els seus estudis. 

 

Les primeres emissions oficials de Ràdio Cubelles van ser un 22 de març, tot i que durant molt de temps, es va vincular el naixement de l’emissora a la data del 23 de febrer per l’intent del cop d’estat. La investigació del llibre "25 anys de l'emissora municipal degana del Garraf" va constatar, però, que en realitat, tot i que sí que s’havien fet emissions de prova, les primeres emissions oficials públiques van ser el 22 de març de 1981. Precisament, l'especial dedicat als 40 anys ha recordat aquesta part de la història amb l'autora del llibre, Núria Fonoll.

 

El programa especial "Quaranta anys d'emissions a Ràdio Cubelles" ha comptat amb continguts especials per repassar la trajectòria de la ràdio municipal amb diverses entrevistes, missatges enregistrats per diversos col·laboradors i col·laboradores d’ara i d’abans; i ha emès un recull de diferents àudios de programes emesos durant aquest temps.

 

Entre els diferents convidats al programa hi ha hagut la participació de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll i del regidor de Comunicació, Raül Mudarra. També hi ha pres part l'arxivera municipal, Núria Jané; la cantant Glòria Freixas que va posar veu a un dels indicatius cantats que ha tingut l'emissora; l'autor de la cançó dels 25 anys de Ràdio Cubelles, Marc Sànchez i ha recollit el testimoni de diferents professionals que van iniciar la seva professió a l'emissora municipal i que han parlat del seu pas per la ràdio, entre d'altres.

 

D'altra banda, l'emissora ha aprofitat aquesta efemèride per estrenar un nou eslògan: "Ràdio Cubelles, la ràdio que ens fa sentir", que anirà acompanyat d'un nou logo commemoratiu dels 40 anys. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • LOGO 40 ANYS RADIO CUBELLES + TEX POS VERTICAL.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles