Especial 8 de març a Ràdio Cubelles

4 de març de 2021


Es tracta d'una edició especial del magazín Cubelles a les 10, que s'emet de les 10h. a les 12h.

Per tal de commemorar el Dia Internacional de la dona, dilluns, Ràdio Cubelles ha preparat, com cada any, una edició especial del magazín Cubelles a les 10. El programa començarà a les 10 del matí amb La Tertúlia dels dilluns, però en aquest cas, només amb tertulianes. Hi participaran Teresa Bonjoch, Montse Antó i Núria González, que faran un repàs a una selecció de notícies dels darrers dies, sota una perspectiva femenina. I tot seguit arribarà l’espai Com viure millor, amb la doctora Teresa Joval.

 

A les 11 del matí començarà una edició especial del Violeta Ràdio, espai que tots els mesos produeix el Centre Violeta per a l’emissora municipal. L'espai està conduit per Herena Coma, Pilar Martos, Mònica Muntané i Justine Abellán. Al llarg d’una hora parlaran amb la regidora d’Igualtat, Pilar Juste; la Cristina Saavedra i la Vanessa López, membres d’una nova associació de dones que s’està gestant al municipi; i amb l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll.

 

El programa donarà el tret de sortida als actes de celebració del Dia Internacional de la dona, que es perllongaran al llarg de tota la jornada i s’estendran fins a final de mes.


  • 8 de març.png
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles