L’emissora municipal Ràdio Cubelles iniciarà el 22 de juny la seva programació d’estiu

17 de juny de 2020


Es mantindran les franges informatives i la música prendrà més protagonisme

L’emissora municipal Ràdio Cubelles iniciarà el 22 de juny la seva programació d’estiu que estarà vigent a la graella fins el 4 d’octubre. La informació de proximitat i una nova selecció musical seran la base de la programació d’estiu de Ràdio Cubelles. De dilluns a divendres aquesta fórmula es mantindrà entre les deu del matí i les set de la tarda. A continuació arribarà el torn dels col·laboradors i col·laboradores amb una reposició d’alguns dels programes més populars i la inclusió d’algun de nova producció, enregistrat des de la distància. A les deu de la nit tornarà la música i les notícies.

 

Les notícies estaran distribuïdes en butlletins horaris i en els informatius que mantenen les franges habituals a dos quarts de dues del migdia, a les quatre de la tarda, a les vuit del vespre i a les dotze de la nit.

 

La nova programació musical estarà distribuïda en diferents blocs temàtics: Oldies (1970 a 2010), Fórmula fosca (Soul i Rhythm and blues), Èxits (Novetats) i Fórmula en català.

 

Pel que fa al cap de setmana, la programació pròpia començarà a les vuit del matí amb el Cubelles actualitat, el recull de les notícies de la setmana. Tot seguit els protagonistes absoluts, de nou, seran els programes dels col·laboradors i col·laboradores, que s’alternaran amb algunes franges de fórmula musical. També el dissabte, a dos quarts de dues, es mantindrà l’Informatiu dissabte.

 

Podeu consultar la graella a l'apartat de la programació.


  • PROGRAMACIÓ ESTIU 2020.png

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles