Ràdio Cubelles compleix 39 anys

23 de març de 2020


L'emissora ha celebrat aquest diumenge el seu aniversari amb una programació especial aniversari, amb entrevistes, missatges de veus d'ara i d'abans, i dedicatòries de cançons, entre d'altres

Escolta el programa especial 39 anys de Ràdio Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Ràdio Cubelles ja té 39 anys. L'emissora municipal va oferir diumenge, 22 de març una programació especial per celebrar l'efemèride. 

De les 9 a les 11h. la ràdio va emetre el programa especial "39 anys Ràdio Cubelles" que va posar en context la situació de confinament que s’està vivint a causa de l’alerta sanitària pel Coronavirus, destacant el paper que té la ràdio com a canal informatiu. Durant el programa es va posar en valor l’esforç, dedicació i il·lusió del conjunt de persones que mantenen viva Ràdio Cubelles després de 39 anys; i es va fer un bon balanç de la iniciativa engegada per Ràdio Cubelles de celebrar l’aniversari recuperant un costum radiofònic.

 

El programa especial va començar amb una entrevista amb l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll que primerament va fer una crida a la calma pels primers casos de contagi per coronavirus detectats a la població. En aquest sentit, l'alcaldessa va enviar un missatge de calma respecte l’abast que pot tenir aquesta malaltia. I va demanar seguir les instruccions de les autoritats sanitàries i de la Policia Local i no sortir de casa si no és estrictament imprescindible. 

 

Durant la seva intervenció al programa, l'alcaldessa també va felicitar la tasca informativa realitzada per l’emissora, i va agrair la col·laboració desinteressada de la seixantena de col·laboradors que té actualment l'emissora. En la mateixa línia es va mostrar el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Cubelles, Raül Mudarra qui, entre d’altres coses, valorava la situació viscuda de confinament, un fet que ha marcat la celebració dels 39 anys de Ràdio Cubelles.

 

A banda, el programa especial va oferir missatges enregistrats per diversos col·laboradors i col·laboradores d’ara i d’abans; i va emetre un recull de diferents àudios de programes del passat. També va entrevistar a Jordi Monsó, autor de la nova samarreta de Ràdio Cubelles i a Pilar López, una de les directora que ha tingut l'emissora que va acostar el record de com van ser els inicis de la posada en marxa de l’emissora municipal.

 

Durant la programació especial que ha dedicat la ràdio aquest diumenge s'han pogut escoltar les dedicatòries de les cançons i els missatges de veu que la gent va fer durant la setmana per was up al telèfon 690871357. L’emissió d’aquests missatges es va fer en diferents franges horàries: a les 11h/ 17h / 21h. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles