Periodistes i tècnics de Cubelles han comentat la situació de la Ràdio en el Dia Mundial d'aquest mitjà

13 de febrer de 2020


La Unesco, que és qui promou aquest dia ha triat enguany com a tema protagonitza “Ràdio i diversitat”

Taula Rodona Dia Mundial de la Ràdio (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

Periodistes i tècnics de Cubelles han comentat la situació de la Ràdio en el Dia Mundial de la Ràdio. Els periodistes locals, Gemma Sànchez, Ivan Fernàndez i Javi Guerrero han parlat dels canvis que ha viscut recentment el món de la ràdio. La taula rodona conduïda per la directora Àngels Fuster i el locutor Josep Lluís Villanueva s’ha pogut sentir en directe aquest dijous de les deu a les onze del matí i ja es pot recuperar a la ràdio a la carta. 

 

La Unesco, que és qui promou aquest Dia Mundial de la Ràdio, ha triat enguany com a tema protagonitza “Ràdio i diversitat”.  Amb aquest tema, la ràdio busca ser la veu de les minories i ser un instrument de la diversitat. A més, la UNESCO vol donar suport a totes les ràdios del món. 

 

Amb aquest programa especial dedicat al Dia Mundial de la Ràdio, l'emissora local ha volgut intercanviar experiències i idees al voltant del món de la ràdio i del periodisme. En definitiva parlar de l’ofici de periodista amb una mirada periodística. 

 

També durant el programa especial dedicat a aquesta efemèride ha participat el regidor de Comunicació, Raül Mudarra que ha parlat del futur de l’emissora municipal que l'any que ve celebrarà els seus 40 anys d'història. L’entrevista al regidor de Comunicació Raül Mudarra en motiu del Dia Mundial de la Ràdio ja es pot recuperar sencera a la ràdio a la carta.

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Comunicació (cliqueu sobre l'enllaç)


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles