Recupera el programa especial dedicat a la jornada solidària de l'escola Mar i Cel per la Marató de Tv3

13 de desembre de 2019


Ràdio Cubelles ha acostat la jornada matinal i familiar des de l'estudi de ràdio que té el centre, en una jornada que ha recaptat 3563,04€

Recupera l'especial dedicat a la jornada solidària de l'escola Mar i Cel (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Ràdio Cubelles, que juntament amb l’Ajuntament de Cubelles ha donat suport a la jornada, ha ofert un programa especial en directe des dels estudis de ràdio que disposa el centre, durant el matí. La programació ha comptat amb diferents activitats dirigides a les famílies amb manualitats, jocs i entreteniment i s'ha tancat amb els sortejos de regals i paneres. 

La jornada ha començat a les 10.00h. i ha finalitzat cap a les 14.00h., aconseguint una recaptació de 3563,04€ que aniran a favor de la Marató de TV3.

 

Durant la jornada solidària, els assistents han tingut a la seva disposició pista de cars, Tattoos, esgrima, pintacares, videojocs, inflables, Capità Vitamines, Colla de castellers, una exposició fotografia sobre Cubelles; s'han fet tallers de robòtica, manualitats i galetes; s'han sortejat un munt de regals; i, a més, la jornada ha comptat amb servei de bar, xocolatada i botifarres. 

Aquest ha estat el vuitè any que des de l’escola Mar i Cel s’organitzen activitats amb la finalitat de recaptar donatius per a la Marató de TV3. 

 


  • Especial Marató Mar i Cel 2019.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles