Radiocubelles.cat s'adapta al seguiment de les eleccions municipals

25 d'abril de 2019


El portal digital de notícies i continguts de Ràdio Cubelles tindrà un espai nou a la portada i a l'apartat d'actualitat per donar cabuda a totes les informacions relacionades amb les eleccions del 26 de maig.

Quan només queden uns 15 dies de l'inici de la campanya electoral i un mes per les eleccions, Ràdio Cubelles ha adaptat el seu portal digital radiocubelles.cat per donar més visibilitat a les notícies relacionades amb tot aquest procés. La portada disposa d'un espai propi on hi apareixeran totes les notícies, entrevistes i continguts que produeixi Ràdio Cubelles que tinguin relació amb els partits i el procés electoral del 26 de maig. A part de la portada, tamé s'ha creat un repositori de notícies on només hi pareixen les relacionades amb les eleccions municipals.

 

Aquesta adaptació del web radiocubelles.cat anirà acompanyat d'una programació especial que de moment inclou fins el 9 de maig la Història de les eleccions municipals de Cubelles (1970-2019) que s'emet cada dia a les 9.30 i ales 16.30 i que es pot recuperar a la ràdio a la carta. La programació especial d'eleccions municipals s'ampliarà sobretot a partir del 10 de maig coincidint amb els dies de campanya. Aquells 15 dies Ràdio Cubelles oferirà entrevistes diàries als candidats, cobertura dels actes de campanya i un debat electoral. A més, el dia de les eleccions 26 de maig, es farà una cobertura de l'ambient, de les dades de participació, així com el seguiment de l'escrutini en directe i la valoració dels resultats per part dels caps de llista.


  • web eleccions locals.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles