Ràdio Cubelles edita el 6è Recull del Concurs Víctor Alari

16 d'abril de 2019


El llibre, que conté les obres premiades des dels anys 2015 al 2018, es podrà comprar a la parada de Sant Jordi de la biblioteca municipal

El 27 d'abril tindrà lloc, a la sala Sòciocultural (19h.), el lliurament dels premis de la 23a edició del concurs literari Víctor Alari. Enguany el certamen, que recorda al primer director de l'emissora, ha trencat rècords de participació en les categories infantil en què les escoles del municipi participen deforma molt activa.

El concurs està plenament consolidat i repartirà més de 2.000€ en les seves modalitats de narrativa infantil, juvenil i adult; poesia, guió radiofònic, o millor lletra de cançó i elspremis especials de relat negre i el dedicat a la dona.

 

Enguany, a més, es presentarà una nova edició del recull de les 66 obres guanyadores dels premis literaris. L'edició d'enguany, que agrupa els anys 2015-2018, ha comptat amb la col·laboració a la portada de Manolo Millán, i a les il·lustracions de Marc Amodeo (2015), Raquel Mayorga (2016), Txell Marcillas, (2017) i Oriol Millán (2018).

El llibre es podrà comprar a la parada de Sant Jordi de la biblioteca municipal al preu de 19€.


La gala comptarà amb la cantant cubellenca Lydia Ruiz, flamant participant de la darrera edició del programa 'La Voz', de Cuatro, L'artista i ex col·laboradora de l'emissora Ràdio Cubelles interpretarà diversos temes del seu repertori.

 


  • Portada 6è Recull Víctor Alari 2019.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles