Les ràdios locals veïnes hem debatut sobre la situació de les emissores

13 de febrer de 2019


La separació entre el poder polític institucional més lligat als ajuntaments i els mitjans públics municipals que depenen dels ajuntaments és una de les preocupacions compartides.

Recupera la taula rodona sobre la situació de les emissores locals de la zona

Les ràdios locals veïnes hem debatut sobre la situació de les emissores. La separació entre el poder polític institucional més lligat als ajuntaments i els mitjans públics municipals que depenen dels ajuntaments és una de les preocupacions compartides. En aquest sentit, l’actual locutora d’informatius de Ràdio Cunit, Lorena Sànchez, ha explicat que l’emissora va estar a punt de desaparèixer, que va sobreviure gràcies als col·laboradors però actualment està vinculada també amb el departament de comunicació de l’Ajuntament.

 

El director de Canal Blau de Vilanova i la Geltrú, Jordi Martí, ha obert amb aquest comentari el debat sobre una de les preocupacions compartides per moltes ràdios municipals que depenen directament dels ajuntaments.

El sitgetà Vicenç Morando director de Ràdio Maricel ha demanat que la gent i, sobretot, els ajuntaments, ajudin a diferenciar entre mitjans públics i comunicació institucional.

Entre d’altres qüestions el debat en motiu del Dia Mundial de la Ràdio també ha servit per comentar la creació dels Consells de Comunicació com el que s’està engegant a Cubelles. A Sitges o a Vilanova i la Geltrú no en tenen. El director de Canal Blau, Jordi Martí, ha alertat del perill d’un mal ús d’aquests instruments de participació.

A la ràdio a la carta ja es pot recuperar i sentir el debat sencer amb la directora de Ràdio Cubelles, Àngels Fuster, el director de Canal Blau, Jordi Martí, el director de ràdio Maricel, Vicenç Morando i la locutora de Ràdio Cunit, Lorena Sànchez.


  • DIA MUNDIAL RADIO 2019 3.jpg
  • 20190213_113856.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles