El Can Seixanta oferirà el 9 de febrer una nova secció d'Històries de Cubelles

31 de gener de 2019


En aquesta ocasió el programa oferirà el testimoni i els records de la guerra i els primers temps de la postguerra

El programa Can Seixanta de Ràdio Cubelles oferirà el dissabte, 9 de febrer una nova edició de la recent estrenada secció “Històries de Cubelles”. En aquesta ocasió el programa oferirà una gravació de gran interès testimonial. Són els records de la guerra i els primers temps de la postguerra que Eduard Granell Torrents (Cubelles 1921-2007) va explicar a la seva neta Meritxell Granell Villalón quan aquesta realitzava un treball de recerca en la seva època d’estudiant de tercer de BUP (va obtenir un primer premi). La gravació també inclou records de Maria Albet Carbonell, esposa de l’Eduard.

 

El programa, realitzat per Joan Vidal, comptarà també amb la participació de Josep Maria Granell Albet, fill de l’Eduard i la Maria. L'estrena de la segona secció d'Històries de Cubelles serà el dissabte, 9 de febrer. La repetició serà el dimecres, 13 de febrer a les 7 de la tarda.

 

D’altra banda,  l’entitat ha convocat una assemblea general ordinària per al diumenge, 17 de febrer. Serà a les 12 del migdia, a la sala d’actes de la Parròquia. L’ordre del dia conté diferents punts com ara la memòria de les activitats realitzades per l’entitat durant l’any 2018 i l’exposició d’activitats previstes per al 2019. A més, es farà un repàs de l’estat de comptes de l’any 2018 i l’aprovació del pressupost del 2019.


  • Can Seixanta.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles