Participa al 23è Concurs de contes Víctor Alari 2019

22 de febrer de 2019


Les obres concursants es poden presentar fins el 15 de març de 2019, a les 13.00 h

L’emissora municipal, Ràdio Cubelles, ja té a punt una nova edició del premi literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. El certament, que té una dotació econòmica de 2.280 euros.

 

El certamen segueix mantenint les modalitats de narrativa en les categories infantil, juvenil i adult. També, en la mateixa categoria adult, es pot optar als premis de poesia, guió radiofònic, l’especial relat negre (policíac, d’intriga o misteri) o el dedicat a la dona. Una altra opció és participar al premi Millor lletra d’una cançó, una modalitat que està oberta a totes les edats.

 

Les obres concursants s’han d’enviar a l’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana (C/Joan Roig i Piera, 3-5), fins al 15 de març de 2019, a les 13.00 h. Com a novetat, en aquesta 23a edició es podrà presentar les obres a través del correu electrònic concursvictoralari@cubelles.cat.

 

Entre d’altres consideracions, les bases recullen que l'organització del Concurs interpretarà que els guardonats que no assisteixin a l’acte del lliurament dels premis renuncien al premi corresponent. I que en tot cas, s’haurà d’acreditar a la coordinació del Concurs, l’autorització a recollir-lo, per part d’una persona diferent a l’autor.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el 26 d’abril, dins de la programació de la Setmana Cultural 2019.

 

La il.lustració que promociona el 23è concurs ha estat obra de l’Ainara Güell Lòpez de 3r d'ESO de l’institut Cubelles que ha estat la guanyadora del V Concurs per al cartell dels Víctor Alari que s’organitza de manera interna des dels instituts INS Cubelles i Les Vinyes, i que compta amb la col·laboració de Ràdio Cubelles. El segon premi és pel dibuix de l’Ariadna Roig Torralbo de l’Institut Les Vinyes. I el 3r premi per a la Núria Tian Almena de l’institut Les Vinyes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles