Estimats Humans, un espai que t'apropa la part humana de les persones

18 de juliol de 2018


El programa, a través de diverses entrevistes, apropa el testimoni de gent que ens envolta i que ens apropa la seva passió per la vida

Estimats humans (MartaTapioles i Sergio Garcia).jpg

 

El programa “Estimats Humans” anuncia novetats per a la nova temporada de Tardor, que s’iniciarà la setmana del 17 de setembre. L'espai està presentat la Marta Tapiolas i el Sergio Garcia. 

 

“Estimats Humans”, és una manera d’estimar la part humana i de cercar el testimoni de diferents persones que han pres camins diferents. “De compartir les seves vides i experiències o la seva manera de viure i prendre’s la vida”, ha apuntat Sergio Garcia. Marta Tapiolas també ha afegit que “el programa neix de la curiositat de la gent que ens envolta i de la passió de viure”.

 

La propera temporada, l'"Estimats Humans" seguirà oferint espais d'entrevista a gent diversa, tant d'aquí com d'arreu. També introduirà nous continguts amb notícies comentades, cites i reflexions.

 

Fent un repàs a la primera temporada, pel programa "Estimats Humans" han passat fins a 8 convidats de perfils diversos: Vicens Alujas, Mateo Videla, Albert Ayala, Koldo Salguero, Mireia Darder, Rosa Fonoll, Lluís Méndez i Lutz Theuer. A través de diverses entrevistes han parlat de diverses experiències en diversos camps; des de la meditació, a la relació de parella, a l’ajuda solidària, l’alcoholisme, o l'experiència a través de programes d'inserció social a les presons, a través dels gossos abandonats en les protectores, entre d’altres.

 

L’espai “Estimats humans” es pot escoltar els dimarts, a partir de dos quarts de dotze del migdia dins el magazín “Cubelles a les 10”.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles