L’emissora municipal Ràdio Cubelles iniciarà el 25 de Juny la seva programació d'estiu

22 de juny de 2018


Es mantindran les franges informatives i el magazín Cubelles a les 10. A la resta de la graella, la música agafarà més protagonisme

Radio estudis

 

L’emissora municipal Ràdio Cubelles iniciarà la seva programació d'estiu el 25 de juny i estarà vigent a la graella fins el 16 de setembre. El magazín en directe, “Cubelles a les 10” es vestirà d’estiu, mantenint els seus espais i col·laboradors/es habituals del programa.  Aquest estiu, el magazín “Cubelles a les 10” oferirà un programa fresc i dinàmic, de dues hores de durada que contindrà entreteniment, cultura i informació.  El "Cubelles a les 10" pretén ser també un canal amb diversos espais d'entrevista i seccions de contingut variat. Així, el magazine oferirà diverses seccions temàtiques: “Le Weekend”, un espai d’agenda amb oferirà setmanalment durant tot el mes de juliol entrevistes dedicades al festival literari Cubelles Noir; “Teen Chef”, amb els participants de la secció de cuina del Pack Antiavorriment que organitza l’Espai Jove aquest estiu; “Fauna”, amb caminades i natura; “Gats”, amb l’Associació de gats de carrer de Cubelles; “Estimats humans”, amb entrevistes a personatges d’aquí i d’allà; “Voluntariat per la Llengua”, amb entrevistes amb  voluntaris i aprenents del programa lingüístic. També hi hauran espais dedicats a la salut amb “Com viure millor, “Al cap i a la fi”, Salut al Plat, i “Terapia emocional”; o de servei com “Consum” i el “Violeta Ràdio”; i de conversa  com “De què parlem” o musical com el “Només Swing”, entre d’altres. A banda d'això, els dilluns hi haurà un espai de tertúlia que posarà sobre la taula temes d'actualitat.

 

Ràdio Cubelles mantindrà els espais dedicats a la informació local: L’informatiu diari a les 13.30 h; a les 20.00 h; i les 00.00h. Així com el Recull informatiu a les 9.00 h. i a les 16.00 h. I el cap de setmana, a les 8.00h., amb el resum informatiu al Cubelles Actualitat. Des dels diferents espais informatius s’oferirà diàriament connexions amb l'estat de les platges i les previsions meteorològiques.  

 

Un altre dels programes destacats, és el Can Seixanta, un desordre radiofònic en què es barregen temes de cultura, història, efemèrides, curiositats, esports, etc., tant de Cubelles com de tot el món. I tot amanit amb música de diferents estils i èpoques. La programació es completarà amb el programa de literatura “Mar de lletres”, que estarà dedicat al festival literari Cubelles Noir. El "Circ d’estiu", que farà un repàs dels protagonistes de la VII Mostra de Pallassos de Cubelles.  A banda, dels espais musicals com ara “Music Revolution”; “Música en concert”; “A 50 dels 60”; “Dansa Viva” (sardanes); “Mon Country”; i “Clàssics del diumenge”; “Només Swing”; i “La llista negra”.

 

Tota la programació estarà com sempre disponible al web www.radiocubelles.cat i a l’app mòbil de Ràdio Cubelles.


  • PROGRAMACIÓ ESTIU.JPG
  • Radio estudis

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles