L'entrevista, un espai que dona a conèixer persones vinculades a la vila

5 de març de 2018


L'espai es publicarà cada dimarts a través del canal youtube i facebook de l’Ajuntament; i els dimecres, es recuperarà dins el Recull Informatiu de Ràdio Cubelles, de les 16h a les 17h

El departament de Comunicació ha estrenat un espai informatiu en format d’entrevista. L'objectiu és donar a conèixer més a fons a cubellencs il·lustres i persones que estiguin vinculades a la vila. L'espai es publicarà cada dimarts a través del canal youtube i facebook de l’Ajuntament; i els dimecres, es recuperarà dins el Recull Informatiu de Ràdio Cubelles, de les 16h a les 17h.

 

Aquest dimarts a l’espai de l’Entrevista passarà Maria Josep Estanyol Fuentes, professora universitària, presidenta de la Xarxa de Calls Jueus de Catalunya, a la qual Cubelles hi està adherida. De fet, d’aquí 2 mesos està previst la celebració de la 1a assemblea de la xarxa.

 

Cal recordar que l'estrena d'aquest nou espai informatiu ha estat amb una entrevista a Vicente Fernández Pujante, exjugador professional de futbol i membre de la secretaria tècnica del Monaco. Al llarg d’aquesta entrevista realitzada per Lolo Garcia, l’exjugador va reflexionar al voltant del seu il·lusionant projecte i de l'estat actual del món del futbol.

 

Vicente Fernández parla del seu nou projecte.

Descriu el seu nou projecte com a molt atractiu.

Considera que no és fàcil descobrir nous talents perquè la competència actualment és més alta

Jugar a futbol ha estat la seva passió, reconeix Vicente Fernéndez. 

Finalment, a l'Entrevista explica què és Cubelles per a ell

 


060318 Entrevista a Maria Josep Estanyol
  • 280218 L'Entrevista amb Vicente Fernandez
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles