Dia mundial de la ràdio, el 13 de febrer

12 de febrer de 2018


Ràdio Cubelles agraeix la confiança dipositada pels seus oients des de fa anys en la seva ràdio pública

 

Logo

Recupera "La Tertúlia del Cubelles a les 10" dedicada al Dia de la Ràdio (cliqueu sobre l'enllaç)

 

 

Els tertulians del Cubelles a les 10 han posat en valor el paper de la ràdio pública, en motiu del Dia Mundial de la Ràdio que es commemora aquest dimarts, 13 de febrer.  La Unesco, que és qui promou aquest Dia Mundial de la Ràdio, cada any assenyala un lema. Enguany toca la ràdio i els esports. I és que l'any 2011 la Unesco va declarar el 13 de febrer Dia Mundial de la Ràdio, coincidint amb el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, l'any 1946.

 

La ràdio segueix sent el mitjà de comunicació amb més audiència a tot el món, i aquesta celebració la porten a terme emissores de tot el planeta. Les programacions per internet, a la carta o en podcasts han ajudat encara més a fer créixer aquest mitjà. Estem en una etapa marcada per l'activitat a les xarxes socials i la innovació amb nous formats i més continguts en l'entorn digital. I  malgrat tot, la ràdio s'ha sabut adaptar i segueix ben viva. De fet, la ràdio és el mitjà més vital segons els estudis d'audiència, fort i necessari per a una societat plural i democràtica, i que millor permet a la ciutadania informar-se i entretenir-se mentre fan altres activitats. Les audiències han crescut molt i les emissores s’han fet més fortes.

 

Cal destacar que Ràdio Cubelles celebra el seu aniversari el 22 de març. Enguany complirà 37 anys.  També commemorarà per segon any el dia de la Llibertat de Premsa (que es commemora el 3 de maig),  amb el lliurament de les seves distincions; el Micròfon i l'Altaveu d'Or.

 

Resultat d'imatges de DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO CUBELLES

 

 

 


  • Día mundial de la radio

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora