Ràdio Cubelles té a punt una nova edició del premi literari Víctor Alari

25 de gener de 2018


El certamen literari, que arriba a la seva 22a edició, ha introduït canvis en les seves bases de participació. El termini de lliurament de les obres participants serà el 16 de març

L’emissora municipal, Ràdio Cubelles, ja té a punt una nova edició del premi literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. El certament, que té una dotació econòmica de 2.280 euros, ha introduït canvis en les seves bases.

 

En aquesta 22a edició es podrà presentar les obres telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Cubelles. Les bases també recullen que l'organització del Concurs interpretarà que els guardonats que no assisteixin a l’acte del lliurament dels premis renuncien al premi corresponent. I que en tot cas, s’haurà d’acreditar a la coordinació del Concurs, l’autorització a recollir-lo, per part d’una persona diferent a l’autor.

 

Pel que fa a les modalitats del certamen literari, les bases també introdueixen un canvi en el premi a la millor lletra d’una cançó. Aquest any, ja no limita la seva franja de participació, que està oberta a totes les edats. També es mantenen els dos premis especials que es van introduir l’edició passada. Un d’ells, dedicat a la millor obra participant en reconeixement del paper de la dona i la igualtat de gènere; i l’altre premi, adreçat al relat negre (policíac, d’intriga o misteri).

 

El Concurs segueix mantenint les modalitats de narrativa en les categories infantil, juvenil i adult, així com els premis de poesia i el de guió radiofònic en categoria adult. Les obres concursants s’han d’enviar a l’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana (C/Joan Roig i Piera, 3-5), fins al 16 de març de 2018, a les 13.00 h. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el 20 d’abril, dins de la programació de la Setmana Cultural 2018.

 

El cartell que promociona el 22è concurs ha estat obra de Priscila Peycovich de 2n de l’ESO de l’institut Cubelles, que ha estat la guanyadora del IV Concurs per al cartell dels Víctor Alari que s’organitza de manera interna des dels instituts INS Cubelles i Les Vinyes, i que té la col·laboració de Ràdio Cubelles.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora