Ràdio Cubelles engega aquest dilluns la nova programació

15 de setembre de 2017


L'emissora aposta novament pels espais dedicats a la informació local en una graella que manté una quarantena de col·laboradors

Ràdio Cubelles deixa enrere la programació d'estiu i engega la seva nova temporada a partir del dilluns 18 de setembre. Això suposa la tornada dels programes en directe de producció pròpia que recullen tota l'actualitat cubellenca: El Matí a Ràdio Cubelles, el Cubelles a les 10, l'Informatiu, el Juguem Net, el Punt de Vista, el Fem País i el Cubelles Actualitat.

 

L'emissora municipal manté l'aposta per la informació i l’entreteniment. Primer amb El Matí a Ràdio Cubelles, dirigit per Pau Ramon, i que obre diàriament la programació amb el repàs a tota l'actualitat municipal, informació de servei, entrevistes, esport local i un recull de la premsa digital.

 

Seguidament, de 10 a 12h, torna el magazine diari “Cubelles a les 10” que presenta Josep Lluís Villanueva i que conté una sèrie de seccions temàtiques i d’entreteniment. Com a novetat, aquesta temporada inclourà diàriament un “Avanç informatiu” amb Pau Ramon. S'estrenen noves seccions: “Cap i a la fi”, amb l’Alicia Blanco del CAP Cubelles; l’agenda cultural “Le Weekend” amb Carme Rigol i la col·laboració de Joan Francesc Silvente; l’espai de teatre "Entre bambolines” amb Cristina Baigorri; “Teràpia emocional” amb Laura Coll; i l’espai de coaching “Estimats humans” amb Marta Tapioles i Sergio Garcia. Es dóna continuïtat als espais: “La tertúlia” amb Vanessa Vallejo, Núria González, Josep Llagostera, Jaume Saltó i Cinto Bel. Així com la secció “Fauna” amb Carles Rios; “Salut al plat” amb Joan Bragulat; “Va de llibres” amb Vanessa López; “Gats” amb Marta Tapioles; “Només swing” amb Txell Marcillas; “Com viure millor” amb Teresa Joval; “La Notaria” amb Tomas Viña; “Ocellets i ocellots” amb Eva Escardó; “Traient la pols” amb l’arxivera Núria Jané; "De què parlem" amb la Lydia Riba; “Alcohòlics Anònims” amb Lluis Méndez ; “Consum” amb l’Anna Flores. I s’afegeix aquesta nova temporada l’inspector de la Policia local, Daniel Guillem amb una secció sobre seguretat.  

 

A aquest extens equip de col·laboradors s'incorporen al "Cubelles a les 10" les sessions del magazine de la temporada passada “La Tarda a Radio Cubelles”. És el cas del “Penedès Marítim” amb Marc Balanza; l’Espai Jove” amb Txell Sastre; “Tertúlies al Casal en col·laboració amb Soledad Fernández; i el “Violeta Ràdio” amb Angie Raspall, Montse Antó, Montse Montes i Maria Trives. El magazine completarà el seu contingut amb entrevistes, reportatges i connexions en directe.

 

Els informatius del migdia (de dilluns a divendres a les 13.30) també aproparan cada dia les notícies relacionades amb la gent, les associacions, clubs, entitats i els partits per recollir l'actualitat política, social, cultural i esportiva estrictament local.

 

També continuen produccions pròpies com les "Tertúlies educatives" amb els alumnes de cinquè de les escoles, "l'En sèrie", "l'Agitat no barrejat", el "Caminant es fa camí" i el "Laberint Poètic" i es mantenen les col·laboracions de programes temàtics i musicals de tota mena, com el Dansa Viva, que cada cap de setmana es dedica a la música de cobla. També renoven per una temporada més el “Música en Concert”, l'Al·legro”, el “Món country”, i l'A 50 dels 60, un recorregut per la música d'abans que presentarà en Víctor Lluelles, i "l'Això és Circ" amb Mònica Fuster. Així com el “Mar de Lletres” i la “Moguda del Garraf”.

 

Un altre dels serveis que Ràdio Cubelles reprendrà serà el de les retransmissions en directe dels plens municipals, els actes més destacats i els esdeveniments esportius més rellevants. En aquest sentit, just l'endemà de l'inici de la programació, el dimarts 19 de setembre a les 18.30 ja s'oferirà el Ple Municipal ordinari del mes de setembre.

 

Ràdio Cubelles està format per un equip de quatre professionals amb Àngels Fuster com directora, Pau Ramon, cap d'informatius, i Marc Torres i Josep Lluís VIllanueva com a locutors i redactors.

 

Podeu consultar la nova programació a l'apartat de programació 2017-2018.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles