Nova programació d'estiu a Ràdio Cubelles

20 de juny de 2017


L'emissora comença dilluns la programació d'estiu. Es mantindran els informatius i oferirà continguts propis dins el magazine “D’estiu” de dilluns a divendres, d’11 a 13h del migdia.

L’emissora municipal Ràdio Cubelles arrenca el 26 de juny la seva programació d'estiu que estarà vigent a la graella fins el 17 de setembre. Nous continguts s'integren a les emissions com el magazine “D’estiu” que es podrà seguir de dilluns a divendres, d’11 a 13h del migdia.  Un espai farcit d'entreteniment, cultura i informació i que oferirà diàriament connexions amb l'estat de les platges i les previsions meteorològiques.

 

El  programa inclou diverses seccions temàtiques: “Cuina d’arreu” amb el Voluntariat per la Llengua; “Teen chef” amb els participants del Pack Antiavorriment que organitza l’Espai Jove; “Estiu a taula” amb Joan Bragulat o “Lectures al sol”, amb Vanessa López. Hi haurà també una secció amb grups de música de la comarca amb l’Anna Ballesteros.

 

El magazine també contindrà espais nous dedicats a la història local. En aquest sentit, hi haurà un recull de capítols sobre la Guerra Civil a Cubelles a través del llibre “Un Pas per la Guerra”. També acostarà el treball de la Beca d’Investigació Local 2015 de Marta Alari sobre la tèrmica. La història del campanar de Cubelles,  els grafits del Castell i els 20 anys de l’Agrupació de Balls Populars seran altres de les seccions destacades de temàtica local.

 

Ràdio Cubelles manté els espais dedicats a la informació local: L’informatiu diari a les 13:30h i a les 20h; així com el Recull Informatiu a les 9h i a les 16h. I el cap de setmana, a les 8h, el Cubelles Actualitat.

 

A més, la graella es completa amb diferents programes temàtics realitzats pels col·laboradors/es de l’emissora. La novetat és l’estrena del programa de swing “Swingnatics”. Es mantindrà el programa de literatura “Mar de lletres” que estarà dedicat al “Cubelles Noir” i l’espai juvenil “La Moguda del Garraf. Hi haurà també “Circ d’estiu”, un espai amb entrevistes sobre la VI Mostra de Pallassos de Cubelles. A banda, la programació d’estiu inclourà l'estrena dels musicals “De Festa” amb Víctor Zumel i “Estiu musical” amb Bea Merodio. D'altres programes musicals que es podran escoltar a la graella de l'emissora municipal d’aquest estiu seran el “Música en concert”, “A 50 dels 60”,“Dansa Viva”, “Mon Country” i “Allegro”.

 

Tota la programació estarà com sempre disponible al web www.radiocubelles.cat.

 


Radio estudis

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles