Ràdio Cubelles premia la implicació i compromís dels seus col·laboradors en el marc del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa

6 de maig de 2017


Les germanes Margarita i Rosa Maria Bartrolí són premiades amb el X Micròfon d'Or de Ràdio Cubelles. Mentre que Joan Soler del Programa "Agitat no Barrejat" rep el II Altaveu de Ràdio Cubelles

Mostra la imatge al Twitter

 

Fes un click sobre l'enllaç i recupera el programa en directe del lliurament dels premis Microfon d'Or i Altaveu de Ràdio Cubelles

 

El pati de ponent del Castell va acollir divendres, 5 de maig l’acte de lliurament del 10è Micròfon d’Or i 2n Altaveu de Ràdio Cubelles, en un acte que es va poder escoltar en directe per l'emissora municipal (107.5 FM).

 

Com a novetat, aquest any els premis han estat lligats al Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, que  es commemora cada 3 de maig. És per això que, per donar obertura a l'acte de lliurament d'aquests guardons, el periodista i director adjunt de El Periòdico de Catalunya, Albert Sàez va oferir una conferència sobre la llibertat de premsa i els mitjans de comunicació, en un acte organitzat, en col·laboració amb el GEC Amics del Castell.

 

Albert Sàez, director adjunt del Periòdico de Catalunya

 

Aquest any 2017, en el marc de la celebració dels 36 aniversari de l’emissora municipal, a través de la comissió del X Micròfon d’Or i II Altaveu de Ràdio Cubelles. Posant en valor la implicació, la vocació, i el compromís amb l’emissora municipal. Després de valorar les diferents propostes presentades, la comissió d'aquests premis han decidit atorgar els següents premis:

 

D'una banda, atorgar ell II premi Altaveu a Joan Soler pel programa "Agitat no Barrejat". Enguany, el programa de cinema compleix el 10è aniversari. Al llarg d’aquest temps ha tingut diferents noms “Cubelles 8 i mig” (secció Cubelles a les 10), després “Garraf 8 i mig (RC i Canal Blau)” per quedar-se amb el nom d'“Agitat no Barrejat” (Xarxa Ràdios Locals a través d’una desena d’emissores).

 

El premi Altaveu es va crear l’any 2016 com un reconeixement específic per a persones col·laboradores entregades i compromeses amb la ràdio, que d’una forma desinteressada contribueixen a la seva realització, i a elevar els seus nivells de qualitat i diversitat de continguts. 

 

Joan Soler, rep el II premi Altaveu 2017 pel programa  "Agitat no barrejat"

 

De l'altra, la comissió del premi ha decidit atorgar el Micròfon d’Or 2017 a les germanes Margarita i Rosa Maria Bartroli pel programa "Avui és Diumenge (1987-2001)”, un espai nascut ara fa 30 anys que es va mantenir en antena durant 14 anys. El programa va tenir una audiència excepcional, fidel i una participació molt destacada per part dels oients.

 

Margarita i Rosa Maria Bartrolí, premiades amb el X Micròfon d'Or de Ràdio Cubelles

 

El premi Micròfon d’Or de Ràdio Cubelles va ser instaurat a través de la comissió dels 25 anys de Ràdio Cubelles l'any 2016. El premi posa en valor la implicació, vocació i compromís amb l’emissora municipal. És un guardó de reconeixement a persones o mitjans de comunicació que hagin destacat pel seu treball dins el món periodístic o per la seva tasca en el món de la comunicació.


  • Icone facebook
  • Icone impressora