Ràdio Cubelles emet un programa magazine enregistrat per joves de 2n de l'Eso de l'institut Les Vinyes

31 de març de 2017


L'espai es podrà escoltar aquest divendres dins el programa Fem País; i en repetició dins l'espai "Tertúlies Educatives, aquest cap de setmana

Recupera el programa enregistrat per l'alumnat de l'institut Les Vinyes

 

Els alumnes de 2n de l’ESO de l’Optativa dels mitjans de Comunicació de l'institut Les Vinyes han enregistrat un programa magazine als estudis de Ràdio Cubelles. Es tracta d’un magazine d'humor de 10 minuts, que pretén mostrar el resultat del treball realitzat a l'aula, a través dels diferents formats radiofònics que l'alumne ha aprés: la notícia, l’entrevista o la tertúlia. L’equip del programa ofereix informació variada: els esports, espais d’humor, pautes fictícies de publicitat i, fins i tot, seccions diverses com el consultori i les endevinalles.

 

Des de l'Optativa de mitjans de comunicació, els joves estudiants s’han encarregat d’elaborar un guió amb continguts inventats, posant sobre la taula bones dosis d’imaginació i d'entreteniment. El més important ha estat posar en pràctica allò que han aprés durant l’assignatura dedicada als mitjans de Comunicació que ha estat impartida pel professor Josep Amaya.

 

Ràdio Cubelles oferirà l’emissió del programa aquest divendres dins el programa educatiu “Fem País” a les 12:05h, a les 17:00h i les 00h. També es podrà escoltar dins el programa “Tertúlies Educatives”, el dissabte a partir de les 12:30h i el diumenge a partir de les 20:30h.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora