Ràdio Cubelles ofereix un programa especial per commemorar els seus 36 anys

22 de març de 2017


Durant l'espai radiofònic de dues hores s'ha fet un repàs a la seva història. També s'ha presentat la samarreta d’aquest any 2017 que ha estat dissenyada per l’il·lustrador Vicente Segrelles.

 

L'emissora municipal ha ofert aquest dimecres, 22 de març un programa especial dedicat al seu 36 aniversari. L'espai radiofònic ha comptat amb l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; el nou regidor de Comunicació, Xavier Baraza; l'autor de la nova samarreta de Ràdio Cubelles, Vicente Segrelles; amb diversos col·laboradors/es: Cinto Bel, Joan Vidal, Paquita Sol, Joan Pujol, Yoli Garcia, Ana Ballesteros.

 

El programa especial del 36 aniversari de Ràdio Cubelles s’ha emès en directe des de la terrassa del Primer Cafè, davant de la biblioteca, entre les 11 i les 13h. Durant el programa s'ha fet un repàs a la seva història amb una tertúlia amb diversos col·laboradors que han estat a l’emissora en èpoques diverses. A nivell institucional aquest ha estat el primer aniversari de la ràdio amb Xavier Baraza com a regidor de Comunicació. Baraza ha admès que és un usuari habitual de la ràdio a la carta que permet recuperar els continguts en qualsevol moment.

 

Cal destacar que, dins el marc de celebració dels seus 36 anys, Ràdio Cubelles ha presentat la samarreta d’aquest any 2017 que ha estat dissenyada per l’il·lustrador Vicente Segrelles.  El dibuix conté tota una simbologia al·legòrica al paper de la ràdio en un municipi com Cubelles i conté elements propis de les històries de Segrelles com un drac. Vicente Segrelles és conegut internacionalment per la col·lecció de còmic Mercenario que ara reeditarà per complet amb un suplement. Ho ha explicat el mateix Vicente Segrelles en el programa especial. El programa es pot recuperar a la ràdio a la carta.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora