Ràdio Cubelles aprofita el Dia Mundial de la Ràdio per anunciar més detalls de la celebració del seu aniversari

13 de febrer de 2017


Aquest 2017, l’emissora degana del Garraf celebra els seus 36 anys d'existència. Com els últims anys, Ràdio Cubelles ha preparat una samarreta commemorativa.

Aquesta emissora municipal, Ràdio Cubelles (la degana del Garraf) celebrarà el 22 de març, el seus 36 anys d’història. Per commemorar aquesta efemèride Ràdio Cubelles està preparant un programa especial el mateix 22 de març que, entre d’altres coses, farà un repàs a la seva història.

 

Els actes festius seguiran, el 24 de març amb un sopar d’aniversari adreçat als col·laboradors/es, que rebran també la nova samarreta de Ràdio Cubelles, com a agraïment a la seva tasca voluntària. L’artista cubellenc, Vicente Segrelles és l’autor de la nova samarreta. El dissenyador gràfic conegut internacionalment per la seva sèrie d’historietes de còmic “El Mercenario” ha basat justament en aquesta línia el disseny.

 

Un any més, Ràdio Cubelles atorgarà els seus guardons de reconeixement a persones o mitjans de comunicació que hagin destacat pel seu treball dedicat dins el món periodístic o per la seva tasca destacada en el món de la comunicació. Pel tal de donar més rellevància als seus premis Micròfon d’Or i Altaveu, l’emissora buscarà una nova data per atorgar aquests guardons i que estarà deslligada de la cerimònia dels premis literaris Víctor Alari.

 

Són moltes les persones que d’una manera o altra han estat partícips de la seva història. El seu naixement i consolidació són essencials per als que continuaran després. En commemoració al Dia Mundial de la Ràdio hem recollit en l'edició de l'Informatiu, alguns dels seus testimonis. També diversos col·laboradors/es d’aquesta emissora han posat en valor la tasca de Ràdio Cubelles.  

El programa "Cubelles a les 10" ha dedicat el seu espai de "La Tertúlia" i un reportatge al Dia Mundial de la Ràdio.

 

Actualment, Ràdio Cubelles compta amb més d’una quarantena de col·laboradors/res que completen amb els seus programes la graella de programació. En el marc del Dia Mundial de la Ràdio, l’emissora agraeix la tasca feta a totes aquelles persones que han fet possible Ràdio Cubelles des del 1981.


Samarreta  Ràdio Cubelles (Vicente Segrelles) 2017

  • La Tertúlia (Dia de la Ràdio)
  • Icone facebook
  • Icone impressora