La Francesca i la Conchi, protagonistes de la secció del Voluntariat per la llengua al programa “Fem país” de Ràdio Cubelles

10 de febrer de 2017


La Francesca i la Conchi han protagonitzat l'entrevista a l'espai radiofònic "Fem País" de Ràdio Cubelles, que té l'objectiu de difondre les activitats culturals, educatives i socials que es fan a la població.

 

Aquesta és la segona entrevista a les parelles lingüístiques del programa "Fem País", que dirigeix i presenta Àngels Fuster. En aquesta ocasió la Francesca i la Conchi han estat les convidades i han explicat els motius que les van portar a apuntar-se en el Voluntariat per la llengua (VxL) i han explicat algunes de les experiències i els descobriments que han pogut compartir a partir de les trobades d'una hora a la setmana en què gaudeixen de la pràctica de la conversa en català en un entorn distès i informal.

 

Durant aquest any el programa comptarà cada mes amb la participació de les parelles lingüístiques que hi ha a la població, amb la voluntat de compartir amb l'audiència, a través dels micròfons, els descobriments i els intercanvis culturals i lingüístics que es produeixen en les seves converses. L'entrevista recull les curiositats, les novetats, els acudits, les anècdotes que comparteixen i intercanvien i també les recomanacions que fan als oients perquè s'apuntin al VxL i coneguin de primera mà l'oportunitat que representa de compartir la llengua i la cultura catalanes i de conèixer altres costums i tradicions de persones que han nascut en altres països. Al final de l'entrevista els convidats s'acomiaden presentant una cançó dels grups de música en català.

 

Ràdio Cubelles es pot escoltar al 107.5 FM, al canal de ràdio de la TDT, i on line. I també es pot seguir a través de les xarxes socials, des del Facebook: https://www.facebook.com/radiocubelles i des del Twitter: https://twitter.com/RCubelles.

 

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf


  • Icone facebook
  • Icone impressora