En marxa les VIII Jornades gastronòmiques i V Mostra de tapes

5 de novembre de 2021


A les Jornades, que es clouran el 30 de novembre, hi participen 16 establiments del municipi

Aquest dimecres 3 de novembre es van presentar a Cubelles les VIII Jornades gastronòmiques i V Mostra de tapes. L’acte, que es va fer al restaurant “Els 5 Sentits”  el va obrir la regidora de Turisme i Comerç, Trini Vicente qui va destacar la importància del sector de la restauració “que és fonamental i una forma de desestacionalitzar el turisme i promocionar el producte de proximitat”.

 

Enguany però, el format de les darreres edicions ha estat diferent. En aquesta ocasió no es fa dins el marc de Penedès Marítim en què també participava Cunit. La regidora n'ha explicat els motius.

 

 

A la roda de premsa també va participar algun dels restaurants inclosos a les Jornades. Diego Ricci del Bon Xorricar va destacar la importància que per al sector de la restauració tenen aquest tipus de campanyes, perquè “després de la temporada i abans de les festes tenim un període dur per l’hostaleria i és una molt bona iniciativa”.

 

 

L’acte el va tancar l’alcadessa de Cubelles, Rosa Fonoll, que va lloar l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament i el comerç i la restauració local “perquè enguany les jornades compten amb 16 restaurants. La restauració és l’ambaixador del comerç de Cubelles i en poc temps ha fet un boom important”.

 

 

A les Jornades, que es clouran el 30 de novembre, hi participen 16 establiments. Com és costum s’ha editat un llibret amb tota la informació de les Jornades en què s’inclou el menú i preu de cada restaurant i una butlleta per participar en el sorteig de diversos sopars gastronòmics. També s’ha creat una cervesa que s’anomena “Banderot/a” que només estarà disponible mentre durin les Jornades.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles