Bon balanç de l'inici de les Jornades Belloteres d'Arba Sistema Litoral

26 d'octubre de 2021


La propera activitat s'emmarca en el Dia Internacional dels Boscos Autòctons i tindrà lloc el diumenge 21 de novembre amb una jornada de viverisme i restauració ambiental

Oriol Millan, membre d'Arba Litoral

 

L'entitat ARBA Sistema litoral ha fet un bon balanç de l'inici de les Jornades Belloteres 2021. A Cubelles, el passat diumenge 24 d'octubre es va fer una jornada oberta amb diferents accions de recolecció i sembra directa de glans de roure i alzina sota màquia mediterrània. L' activitat va iniciar-se a les 9.00 h. amb la recol·lecció de glans de la darrera roureda de Cubelles, a les Bassetes. Va seguir amb la Marxa Foix cap al Bosc de Rocacrespa i es va tancar amb la sembra directa de gla sota màquia mediterrània.

 

La propera activitat s'emmarca en del dia dels boscos autòctons i tindrà lloc el diumenge 21 de novembre amb una jornada de viverisme i restauració ambiental que s'iniciarà a partir de les 9.00h. a la Fita de terme.

 

Més informació a través de les seves xarxes socials. A facebook (@ARBAsistemalitoral).

 

ARBA Sistema litoral és una Asociació per a la Recuperació dels Boscos Autòctons del Sistema Litoral Català fundada el 2017 i es dedica a tasques de conservació i restauració de la vegetació autòctona.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles