El Sènior masculí del Club Bàsquet Cubelles guanya contra l'AEE Col·legi Cultural Badalona per 47 a 69

25 d'octubre de 2021

L'equip local s'enfrontarà diumenge, a partir de les 18:30 h. contra el BBA Castelldefels B

Bon partit el que ha disputat el Sènior masculí del Club Bàsquet Cubelles que va guanya contra l'AEE Col·legi Cultural Badalona per 47 a 69. De fet, a l'inici de l'encontre, els locals ja van agafar petites avantatges amb una forta defensa i un joc col·lectiu que els va ajudar molt, malgrat la intensitat defensiva dels de Badalona.

Al segon quart la defensa es va ajustar encara més i, amb un gran encert dels jugadors exteriors, el Cubelles va trencar el partit amb 19 punts d'avantatge, 19 - 38. La represa va ser molt semblant al primer quart. La forta defensa badalonina volia ajustar el partit, però el "saber estar" dels cubellencs els hi va fer impossible, arribant als 24 punts d'avantatge al final del 3er quart. L'últim quart va ser un tràmit per deixar el marcador amb 47 - 69.

En definitiva, molt bon joc col·lectiu enfront una defensa molt dura que els ho va posar molt difícil per poder atacar amb fluïdesa. Malgrat tot, el Club destaca els 20 punts del Pere (17 a la mitja part), els 10 de l'Edu, els 9 del Néstor i del Juan i els 8 del Coca amb 4 taps i una gran quantitat de rebots. Aquest diumenge el Cubelles rebrà la visita del BBA Castelldefels B en un patit que es disputarà, a partir de les 18:30 h.

SÉNIOR MASCULÍ. Campionat Territorial A. Quarta jornada. AEE COL·LEGI CULTURAL BADALONA C - CB CUBELLES 47 - 69

CB Cubelles: Pere (20), Javi (2), Albert (5), Dani (0), Raúl (6), Néstor (9), Marc (, Juan (9), Edu (10)